Tarte Rainforest of the Sea Water Foundation

Tarte Rainforest of the Sea Water Foundation

Tarte Rainforest of the Sea Water Foundation

De Tarte Rainforest of the Sea Water Foundation stond al een tijdje op mijn radar maar aangezien dit merk niet in België verkocht wordt en de foundation op een bepaald moment zowat overal uitverkocht was moest ik een beetje geduld hebben. Na wat zoekwerk kwam ik bij QVC terecht waar ze niet alleen de foundation hebben, ze verkopen de foundation in een setje samen met een dubbelzijdige foundation brush. En dat blijkt een goede combinatie te zijn!

Tarte Rainforest of the Sea Water Foundation

De Tarte double-ended complexion brush bestaat uit twee delen. Heel handig om te gebruiken, maar niet zo handig om op te bergen. Al mijn brushes staan in een pot, met deze kan ik dit niet doen want anders ga ik één van beide brushes beschadigen. Deze ligt dus plat in mijn schuif, een beetje onhandig maar het moet dan maar.

Tarte Rainforest of the Sea Water Foundation

Gebruik je deze brush om de Tarte Rainforest of the Sea Water Foundation aan te brengen dan raadt Tarte aan om je foundation rechtstreeks op de brush te druppelen. Met deze zijde van de brush start ik, ik breng twee druppels aan en start in het midden van mijn gezicht.

Tarte Rainforest of the Sea Water Foundation

Op de andere zijde, de grotere brush breng ik nog één druppel aan en ga zo de foundation verder uitblenden. Dit is een brush die je foundation streeploos aanbrengt en perfect in je huid blendt!

Tarte Rainforest of the Sea Water FoundationHet ligt natuurlijk niet alleen aan de fijne brush, ook de foundation moet goed zijn! En dat is Tarte Rainforest of the Sea Water Foundation zeker en vast! Hou je van een lichte foundation die toch voor voldoende dekking zorgt dan ben je met deze foundation aan het goede adres!

Tarte Rainforest of the Sea Water Foundation

Tarte Rainforest of the Sea Water Foundation

De foundation moet je verdelen met het pipetje en ik moet zeggen dat het pipetje niet echt ééntje van de goede soort is. Het is soms lastig om de foundation naar boven te halen, ik heb al betere soorten gehad.

Tarte Rainforest of the Sea Water Foundation

De Tarte Rainforest of the Sea Water Foundation is een heel lichte foundation en heet niet voor niks een waterfoundation. Ondanks zijn lichte textuur haal ik er toch een medium coverage uit. Ik werk altijd in dunne laagjes zodat er weinig kans is op een cake face. Dit is voor mij een ideale foundation voor tijdens de warme zomermaanden, een mooie dekking die semi matte is en absoluut geen poeder nodig heeft.

Deze Tarte Rainforest of the Sea Water Foundation is verkrijgbaar in 12 tinten wat een mooie range aan kleuren is. Aangezien we Tarte niet in België kunnen krijgen is het natuurlijk een beetje zoeken naar de juiste kleur. Ik kijk regelmatig op de Foundation Matrix van Temptalia, waar je aan de hand van een andere foundation je kleur kan matchen. Voor mij heeft dit eigenlijk al altijd gewerkt. Moest je deze foundation willen bestellen maar ben je niet zeker van de kleur zou ik daar zeker een kijkje nemen!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *