Tarte Makin’ Waves Summer Essentials Set

SONY DSC

Tarte stond al een tijdje op mijn wishlist, alleen is Tarte (nog) niet in België te koop en de webshop van Tarte heeft geen verzending naar België dus moet je het elders gaan zoeken. Ik zou hier een hele rant kunnen neerpennen over een bepaalde webshop maar ik ga het niet doen, uiteindelijk heb ik de producten gekregen én ik ben er heel erg blij mee. Deze Tarte Makin’ Waves Summer Essentials Set had ik bij Stamatia gezien en aangezien dit een heel leuk setje is om de producten van Tarte te leren kennen en de verpakking ook nog eens heel erg leuk is kon ik dit niet laten liggen.

SONY DSC

Tarte Makin’ Waves Summer Essentials Set bestaat vier producten, een brush en een toilettas. Je betaalt hiervoor ongeveer 66 pond, omgerekend is dat ongeveer 88 euro. De prijs valt wel mee want je krijgt wel een aantal mooie producten. Alleen zijn de prijzen op de Tarte webshop wel iets goedkoper maar daar moeten we ons maar bij neerleggen, niks aan te doen…

SONY DSCSONY DSC

De Tarte Splashes waterproof mascara was voor mij een dikke misser, na één keer gebruiken heb ik er een oogontsteking aan overgehouden. Stante Pede in de vuilbak ermee… Achteraf dacht ik, wat als het nu niet aan de mascara lag maar aan iets anders, gelukkig wats dat niet het geval en moet het wel degelijk deze mascara zijn geweest. Beetje jammer want deze zag er toch wel veelbelovend uit, handig borsteltje en de mascara is ook goed zwart. Jammer!

SONY DSCSONY DSC

De eerste keer dat ik over Tarte hoorde ging het over de blushes en dan meer bepaald de Amazion Clay Blush in Exposed. Tik deze naam maar is in bij Google, je krijgt honderden hits met allemaal rave reviews. Hij ziet er niet alleen mooi uit, hij is ook heel erg mooi!

SONY DSC

Exposed is een kleur die iedereen goed staat denk ik en ook wel een best veilige kleur, je kan er eigenlijk niks mee verkeerd doen. De blush is makkelijk op te bouwen, je kan hem dus zo fel maken als je zelf wil.

SONY DSCSONY DSC

De Tarte Amazonian Clay waterproof bronzer Park Ave Princess is een ander paar mouwen, hier moet je heel voorzichtig mee zijn omdat hij zo gepigmenteerd is.

SONY DSC

Een gewone matte bronzer durf ik over mijn hele gezicht gebruiken, misschien een beetje overdreven maar je hoeft niet bang te zijn dat je er als een glitterbol gaat uitzien. Deze heeft toch wel vrij veel shimmer waardoor ik hem bijna liever als een soort highlighter gebruik. Deze zal ik tijdens de zomermaanden wel wat vaker boven halen denk ik.

SONY DSCSONY DSC

Deze Tarte Lipsurgence in Exposed heeft me ook aangenaam verrast. Lijkt vrij droog als je hem aanbrengt en daardoor had ik niet echt glans verwacht. Gelukkig is de glans er wel en is het bovendien echt een heel erg mooie kleur.

SONY DSCSONY DSC

De Tarte The Buffer Airbrush Finish Bamboo foundation brush, een hele mond vol, blijkt ook heel erg goed te zijn. Ik gebruik deze om mijn setting powder aan te brengen, maar ook als je een poederfoundationgebruiker bent komt deze goed van pas. De brush wassen vind ik net iets minder leuk, je moet heel erg voorzichtig zijn want als je vlekken op het handvat maakt denk ik niet dat je ze nog kan verwijderen. Daarom houd ik het bij transparant poeder om deze te gebruiken.

Mijn eerste kennismaking met Tarte was goed, alleen de mascara viel me tegen. Ik ben wel benieuwd geworden naar meer… Is er geen Belgische webshop die Tarte wil verkopen? Pretty Please!

3 thoughts on “Tarte Makin’ Waves Summer Essentials Set

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *