Soleil Tan de Chanel Bronze Rosé

Een product dat ook al een tijdje op mijn wishlist stond is de Soleil Tan de Chanel Bronze Rosé, deze komt uit de LE Les Fleurs D’ête de Chanel, een collectie die maar in een heel beperkte uitgave is uitgekomen. Elke parfumerie kreeg maar één of twee stuks van elk product van deze collectie, en dan zelfs nog niet iedere parfumerie, want op veel plaatsen kan je ze niets eens krijgen.

 

 

Elke blush, oogschaduwpalette of bronzer zit altijd heel luxueus verpakt in een fluwelen hoesje met het Chanel- logo, dit om het doosje intact te houden en krasvrij.

 

 

Het doosje zelf is glanzend zwart met ook een gouden Chanel-logo. Alleen jammer dat je echt altijd vingers op het doosje ziet als je het hebt vast genomen.

 

 

Je kan de Soleil Tan de Chanel in twee kleuren krijgen, Bronze Rosé en Bronze Corail. De Bronze Rosé is voor de lichtere huid en de Bronze Corail is voor de meer gebruinde huid. Ik ben nu van mezelf niet heel licht, ik ben een NC35, dus zelfs medium dark in MAC termen. Maar toch heb ik de Bronze Rosé genomen, ik vond de kleuren mooier, al is Bronze Corail ook wel mooi, maar deze was iets te oranje voor mijn huidskleur. Ook zit er een kwastje bij, op zich is deze niet slecht voor on the go maar ik breng hem toch liever aan met een grote poederkwast, dan kan je de bronzer regelmatiger aanbrengen.

Op naar de swatches! Hij geeft veel kleur af naar Chanelnormen, want geef toe, de oogschaduwpalletjes van Chanel zijn niet altijd even goed gepigmenteerd. Ik heb enkele keren ééntje willen kopen maar als ik ze dan geswatcht had nam ik ze nooit mee. Dan koop ik liever een MAC palletje, dan ben je tenminste zeker van de pigmentatie. Maar goed, over deze Soleil Tan de Chanel ben ik wel heel tevreden!

Als je snel bent kan je hem misschien nog vinden bij oa ICI Paris XL.

En wat vinden jullie Hot or Not?

10 thoughts on “Soleil Tan de Chanel Bronze Rosé

 1. Oeh, nu wil ik deze ook wel haha!
  Toen ik ze in de winkel swatchte, zag ik niet veel verschil en was deze bijna niet zichtbaar. Ben wel heel tevreden met de Bronze Corail, gebruik hem heel vaak.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Wel ik had dat bij Bronze Corail, ik vond de kleuren wat tegenvallen bij mezelf. Ik ben ieder geval heel blij met deze , hij wordt heel regelmatig uit het hoesje gehaald 🙂

  [Reply]

 2. Heel mooie kleuren, maar hoeveel kost hij?

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Je betaalt normaal gezien rond de 40 euro. Maar ik betaalde minder doordat er een actie was bij ICI Paris XL.

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *