What's New ? Sneak Peek Garnier

Sneak Peek Garnier

Garnier Event

Een Sneak Peek van de nieuwe lanceringen van Garnier, yes please ! Eergisteren trok ik samen met Marijke naar een event van Garnier om een kleine preview te krijgen van de nieuwe producten die er aankomen van Garnier. Na heel wat file waren we veel later op bestemming dan verwacht maar het infused water en de gezonde hapjes die we kregen maakte meteen veel goed. Ik was eerlijk gezegd nog niet echt thuis in de skincare van Garnier, ik ken dit merk vooral van de shampoo’s (die trouwens heel erg fijn zijn) en de BB Creams (die ook heel erg fijn zijn vooral de Miracle Skin Perfector) maar daar komt nu zeker verandering in, er komen heel wat mooie producten aan die ik heel snel wil testen. Een kleine Sneek Peak!

Garnier Event

Het begon allemaal met de Garnier Miracle Sleeping Cream, ééntje die heel erg fijn blijkt te zijn volgens heel wat beautybloggers.

Garnier Miracle Sleeping Cream gecreëerd: een antiverouderings- en antivermoeidheidsverzorging die gebruik maakt van een nieuwe technologie, geïnspireerd door de Aaziatische Sleeping Packs. Het Sleeping pack helpt de tekorten te compenseren die zijn verbonden aan een leven onder druk (luchtvervuiling en weersomstandigheden, professionele stress, voedingsonevenwicht enz)

Klinkt veelbelovend, niet? Deze is al sinds vorig jaar te koop!

Garnier Miracle Wake Up Cream

 

Een vervolg op de Miracle Sleeping Cream kon niet uitblijven en daarom volgt nu de Garnier Miracle Wake Up Cream die er voor gaat zorgen dat je er ook tijdens de dag fris en fruitig blijft uitzien. Hij geeft een soort van blurr effect op de huid waardoor de tekenen van vemoeidheid geen kans krijgen om zich te laten zien.

Ik kom nog terug op de exacte lanceringsdatum maar ik dacht dat vrij snel zou zijn!  Beschikbaar vanaf 1 maart!

IMG_0116

Helemaal nieuw is de Garnier Hydra Bomb ultra hydraterende dag-crème en de revitaliserende gel- nachtcrème. Hydratatie is hét geheim van een mooie huid, ik denk dat iedereen dit ondertussen al wel weet, je huid blijft soepel en ziet er gezond uit als ze voldoende gehydrateerd wordt. Deze nieuwe Garnier Hydra Bomb producten gaan nog een stapje verder, en gaan je huid ook nog eens beschermen tegen uitwendige irriterende factoren. Beide crèmes voelen zalig aan op de huid, de dagcrème zorgt voor een mooie basis voor onder je make-up omdat alles mooi wordt glad gestreken. De nachtcrème is wat voedender en legt een soort van film die tijdens de nacht zijn werk doet, resultaat is dat je met veel minder kreukels opstaat ‘s morgens.

Deze twee crèmes zijn vanaf 02 februari te koop.

Garnier Skinactive Micellar Cleansing Water in OiGarnier Skinactive Micellar Cleansing Water in OiGarnier Skinactive Micellar Cleansing Water in Oi

Hier ben ik zo benieuwd naar! Ik hou van micellair water en olie om mijn huid te reinigen, Garnier Skinactive Micellar Cleansing Water in Oil is een combinatie van beide en zou dus perfect moeten zijn! Deze haalt heel makkelijk waterproof make-up weg en voelt helemaal niet vet aan op je huid. Heb ik al gezegd dat deze heel lekker ruikt?

Op dit product moeten we nog even wachten, het zal pas te koop zijn vanaf april. Hier kijk ik echt naar uit!

Garnier Pure Active Intensive

Ook komen er twee nieuwigheden aan in de Pure Active lijn waar de Pure Active masker/reiniger/ scrub meteen mijn aandacht trok. Een donkere, bijna zwarte textuur die je op verschillende manieren kan gebruiken en die boordevol reinigende ingrediënten zit die de huid gezond houden. Ook ééntje om naar uit te kijken dus!

Ook hier kom ik nog terug op de exacte lanceringsdatum maar ik dacht dat deze pas begin juni zou gelanceerd worden.

Bedankt Garnier voor het fijne event!

Garnier heeft trouwens een heel fijne website waar je alle producten bij mekaar vindt, het gamma van Garnier is nog uitgebreider dan ik dacht!

6 thoughts on “Sneak Peek Garnier

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *