Sleek in the Mix!

Sleek in the Mix!

Sleek in the Mix!

Sleek in the Mix!

Dé highlighters die vorig jaar het internet domineerden waren toch wel de Sleek Highlighting Palettes Solstice X Precious MetalsElke beautyblogger heeft deze in zijn collectie zitten en met recht en reden want dit zijn echt prachtige highlighters en ook nog eens spotgoedkoop. Buiten deze twee prachtige highlighters zijn er nog twee die ik graag aan jullie laat zien samen met twee oogschaduwpalettes die tot mijn twee favorieten van Sleek werden gebombardeerd.

Sleek in the Mix! Sleek Distorted Dreams Highlighting Palette

Sleek in the Mix!Sleek in the Mix!

Zullen we starten met het nieuwste highlighter palette van Sleek? Het Sleek Distorted Dreams Highlighting Palette is er ééntje voor alle holografic unicorn lovers want dit is toch wel een specialleke. Holografic kleuren zijn in en Sleek volgt die trend goed op. Voor mij persoonlijk niet echt ééntje die ik elke dag kan gebruiken, want niet echt workproof, maar wel perfect om tijdens het weekend all the way te gaan.

Sleek in the Mix!

Van links naar rechts Anodize – Beam – Sweet Delusion – Refracted en Blurred Lights (dit zijn de namen die te vinden zijn achteraan op het doosje, alleen is het moeilijk te zien of de kleuren echt bij de namen horen omdat ik geen idee heb in welke volgorde ze staan.)

Het Sleek Distorted Dreams Highlighting Palette bestaat uit vijf tinten waarvan drie creams en twee poeders. Bij de vorige Solstice en Precious Metals was ik vooral fan van de cream highlighters maar bij dit palette kies ik toch voor de poederversie. Deze zijn net iets draagbaarder.

Sleek in the Mix! Sleek Cleopatra’s Kiss Highlighting Palette

Sleek in the Mix!

Een tijdje geleden kwam er nog een prachtige highlighter van Sleek uit, Sleek Cleopatra’s Kiss Highlighting Palette en deze is toch net is draagbaarder, of ik in elk geval toch voor mij.

Sleek in the Mix!

Ook hier weer een mix van poeders en creams. In dit palette zitten vier prachtige goudtinten die het bij mij heel goed hebben gedaan tijdens de zomermaanden. Deze zet je gebruinde huid nog net iets meer in de verf.

Sleek in the Mix!

Van links naar rechts: Spinhx – Delta – Dynasty – Godess

Hoe mooi zijn deze highlighters? Dit is mijn favoriete palette van alle highlighters die Sleek al heeft uitgebracht!

De cream highlighters breng ik het liefst aan met mijn vingers, zo kan je ze makkelijk en natuurlijk in je huid blenden. Bij de poederversie gebruik ik altijd een brush.

Sleek in the Mix! Sleek I Divine Eye Shadow Palette Storm

Sleek in the Mix!

We zouden het bijna vergeten maar Sleek heeft niet alleen prachtige highlighters in zijn collectie zitten. De oogschaduwpalettes mogen we zeker niet vergeten! Ik denk zelfs dat mijn eerste kennismaking met Sleek een oogschaduwpalette was, of was het misschien toch een blush? In elk geval, ik heb er twee die ik graag aan jullie laat zien!

Sleek in the Mix!

Dit Sleek I Divine Eye Shadow Palette Storm is absoluut mijn grote favoriet. Al de tinten in dit palette gebruik ik graag en vaak. Zelfs dat blauw voor een pop of color net onder de waterlijn.

Sleek in the Mix!

Van links naar rechts Sand Storm (shimmer)- Snow Storm (shimmer)- Calm Before the Storm (mat) – Thunder Storm (shimmer) – Perfect Storm (shimmer) – Firestorm (shimmer)

Sleek in the Mix!

Van links naar rechts Dust Storm (shimmer) – Gathering Storm (shimmer) – Storm Cloud (shimmer) – Electric Storm (shimmer) – Eye of the Storm (mat) – Blackout (mat)

Met dit palette is zowat elke combinatie mogelijk. Ik snap helemaal waarom dit palette één van de best verkopende is.

Sleek in the Mix! Sleek I Divine Eye Shadow palette Original

Sleek in the Mix!

Ook het Sleek I Divine Eye Shadow palette Original is mooi maar net iets feller dan het Storm Palette.

Sleek in the Mix!

Ook hier wel twaalf mooie tinten maar wel enkel shimmers, of niet allemaal want er zit wel één matte tint in, Black Cab maar deze kan je enkel bij een smokey eye gebruiken als basis, daarom vind ik het net iets minder makkelijk in gebruik. Een complete look met alleen shimmer eyeshadow vind ik zelf wat moeilijk en vaak net iets tè! Dat wil absoluut niet zeggen dat ik dit palette niet mooi vind, integendeel zelfs, de kleuren zijn prachtig maar ik mis enkele matte tinten.

Sleek in the Mix!

Van links naar rechts Black Cab – Royal – London Rain – The Thames – E10 – Hyde Park

Sleek in the Mix!

Van links naar rechts Cream Tea -London Eye – Big Ben -Penny Farthing – Sterling – Banksy

Hoe leuk zijn de namen van dit palette? Tof gedaan van Sleek! Terug naar de oogschaduw want die zijn ook heel erg mooi! Mijn favorieten uit dit palette zijn London Eye, Big Ben en Penny Farthing.

Ik ben weer aangenaam verrast door Sleek, prachtige producten en heel erg budgetvriendelijk want voor de oogschaduwpalettes betaal je ongeveer 11 euro en de highlighting Palettes betaal je ongeveer 12 euro. Er loopt nu ook nog een actie bij DI waarbij je op het tweede product 50% korting krijgt. Tijd om nog een keer langs DI te passeren denk ik!

Wat is jouw favoriete product van Sleek?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *