Sisley So Intense Mascara Deep Black

SONY DSCSONY DSC

Deze Sisley So Intense Mascara ligt al een hele tijd in mijn lade te wachten maar doordat ik er niet zo’n fijne reviews had over gelezen had ik eigenlijk geen haast om hem te gebruiken. Eigenlijk wel jammer want dit blijkt voor mij wel een fijne mascara te zijn. Eéntje met een gebruiksaanwijzing, dat wel want je brengt hem niet in een wip aan, concentratie is nodig 😉

SONY DSC

SONY DSC

Ik die de laatste maanden niet zonder écht mascaraborsteltje kon moest het nu doen met een wel heel fijn kammetje. En als ik zeg fijn, bedoel ik ook echt fijn. Dit is echt een mini wimperkammetje!

SONY DSC

Zo gebruik je de So Intense mascara volgens Sisley: Breng de So Intense-mascara eerst aan op de puntjes van de perfect droge bovenste wimpers.
‘Kam’ vervolgens de wimpers van de wortel tot de punt om elke wimper volledig te omhullen. Breng een of meerdere lagen aan om de gewenste intensiteit te bereiken. Breng voor een open blik een klein beetje mascara aan met het kamachtige borsteltje in de buitenhoek van het oog. Houd hierbij het borsteltje naar buiten gericht.

sized_209

Ik doe het net iets anders want anders hangt echt alles onder de mascara. De brush neemt heel veel mascara op dus moet je sowieso al beginnen met het teveel aan mascara er af te vegen, doe je dit niet hangen je wimpers vol klonters. Doe je dit wel dan zal je zien dat je je wimpers mooi zwart kleurt en dat ze heel erg mooi gescheiden zijn. Ik breng maximum twee laagjes aan en dan vind ik de lengte en het volume perfect. Je moet alleen zien dat je elke stap opnieuw herhaalt, mascara afvegen, laagje aanbrengen en dit op een rustige manier. Ik heb vorige week met de mascara in mijn oog geprikt omdat ik snel wilde zijn, geen goed idee dus! Niet alleen zorgt deze So Intense mascara voor mooie wimpers, door de verzorgende ingrediënten die in de mascara zitten zou hij er op lange termijn er ook voor zorgen dat je wimpers langer en voller worden. Ben benieuwd! Over de kwaliteiten van de mascara ben ik alvast tevreden!

Deze Sisley So Intense mascara is te koop bij de parfumerie en je betaalt hier ongeveer 40 euro voor.

Heb jij al zo’n mascaraborsteltje geprobeerd of houd jij het liever bij de klassieke ronde brush?

 

2 thoughts on “Sisley So Intense Mascara Deep Black

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *