Sisley So Intense Eyeliner Fortifiant Deep Black

Sisley So Intense Eyeliner Fortifiant Deep Black

Sisley So Intense Eyeliner Fortifiant Deep Black

Hoewel ik de laatste tijd al wel eens een zijsprongetje maakte door een gelliner te gebruiken is een eyeliner met een vilten tip nog steeds mijn favoriet. Het gaat makkelijk en snel en aanbrengen is een fluitje van een cent. Geen wonder dus dat ik meteen enthousiast was toen ik deze Sisley So Intense Eyeliner in mijn handen kreeg.

Sisley So Intense Eyeliner Fortifiant Deep BlackSisley So Intense Eyeliner Fortifiant Deep Black

Na de Sisley So Intense mascara (review van deze speciale mascara vind je hier) brengt Sisley de So Intense Eyeliner uit. Nu enkel verkrijgbaar in Deep Black maar er zouden in de toekomst nog meer kleuren volgen. Net zoals de So Intense macara zit ook deze eyeliner boordevol met verzorgende ingrediënten, Vitaminepeptiden maken de wimpers dikker en langer, Arginine  bevordert de toevoer van voedingsstoffen naar de wimpers waardoor ze beter groeien. Wilde Roos extract beschermt de wimperhaarvaatjes ,Pro Vitamine B5 kalmeert en hydrateert, korenbloemextract verzacht en Kamille-extract kalmeert  en zorgt er voor dat je oogleden niet gaan uitdrogen. Krijgen ze dit allemaal in een eyeliner gepropt? Blijkbaar wel, in elk geval Sisley toch, ze staan er echt om bekend.

Sisley So Intense Eyeliner Fortifiant Deep Black

De So Intense Eyeliner heeft een heel fijn viltstift, nog steeds de makkelijkste manier om eyeliner aan te brengen omdat je hier weinig verkeerd mee kan doen.

Sisley So Intense Eyeliner Fortifiant Deep Black

Deep Black is mooi zwart en net nat genoeg om in één keer netjes te eyeliner aan te brengen. Drogen doet hij heel snel, foutjes kan je altijd snel corrigeren met een oorstokje met miccelair water.

Sisley So Intense Eyeliner Fortifiant Deep Black

Ik ben fan van een mooie, volle eyeliner! Als ik geen oogschaduw gebruik dan zal je mij altijd zien met een volle eyeliner. Wanneer ik wel eyeliner gebruik zal ik eerder voor een dun lijntje kiezen maar wel altijd ééntje die aan de buitenkant in de hoogte gaat, instant eye-lift!

Aan deze fijne eyeliner hangt een behoorlijk prijskaartje, net zoals bij alle Sisley producten, maar dat heeft wel zo zijn redenen. Elk product van Sisley bestaat uit zoveel “kostbare” ingrediënten dat het bijna niet anders kan. Voor deze Sisley So Intense Eyeliner betaal je ongeveer 40 euro.

3 thoughts on “Sisley So Intense Eyeliner Fortifiant Deep Black

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *