Sisley Phyto-Poudre Libre 2 Mate

Sisley Phyto-Poudre Libre 2 Mate

Sisley make-up zal altijd een speciaal plaatsje in mijn make-up stash hebben. Mijn eerste product was de Sisley L’Orchidée Highlighter Blush waar ik heel wat parfumerieën voor heb afgelopen want overal uitverkocht. Hij is prachtig, zowel in het doosje als aangebracht op je gezicht. Later volgde de Sisley L’Orchidée Rosé die minstens even mooi is en even lastig om te pakken te krijgen of toch in elk geval een paar jaar geleden. Ik zie dat ze nu allebei terug te koop zijn op de webshop van IPXL, moest je er naar op zoek zijn dan is het nu je kans! Ook de Sisley Phyto-Touch Illusion D’Eté is er ééntje die de moeite is om eens van dichtbij te bekijken.

Sisley Phyto-Poudre Libre 2 MateSisley Phyto-Poudre Libre 2 Mate

Vandaag laat ik je graag kennismaken met een nieuw product van Sisley dat ik onlangs mocht gaan ontdekken, het Sisley Phyto-Poudre Libre. Een gewoon setting-powder zou je zo zeggen maar dat is bij Sisley eigenlijk nooit het geval. Er is een reden waarom dat de Sisley producten duurder zijn dan de andere make-up merken, ze bevatten niet alleen ingrediënten die je gaan mooi maken, ze gaan je huid ook verzorgen.

Sisley Phyto-Poudre Libre 2 MateSisley Phyto-Poudre Libre 2 Mate

Het Sisley Phyto-Poudre Libre bestaat in vier tinten, 01 Irisée (transparant met een oplichtend effect), 02 Mate (transparant, gaat matteren en sublimeren); 03 Rose Oriënt (lichtroze, gaat verhelderen), 04 Sable ( kan als bronzer gebruikt worden) Het Sisley Phyto-Poudre Libre voorkomt het uitdrogen van je huid dankzij de verzorgende werkstoffen, Hibiscusbloem en kaasjeskruid zorgen er voor dat je huid een hele dag gehydrateerd is, Lindebloesemextract en Vitamine E gaan je dan weer beschermen tegen vrije radicalen.

Sisley Phyto-Poudre Libre 2 MateSisley Phyto-Poudre Libre 2 Mate

Ik heb zelf de kleur 02 Mate die gaat matteren. Matteren doe hij zeker zonder cakey te worden. Je krijgt bij het poeder een poederdons en ik heb al gemerkt dat dit eigenlijk wel een fijne manier is om dit poeder aan te brengen. Je kan het poeder dan echt in je huid drukken en dat geeft het mooiste effect. Niet alleen ziet je foundation er een stuk mooier en natuurlijker uit, je huid lijkt echt geblurred, poriën en fijne lijntjes zien er een heel stuk gladder uit. Ben je geen foundationgebruiker? Je kan dit poeder ook gewoon op zichzelf gebruiken maar dan zou ik wel een grote poederkwast gebruiken, zo kan je een heel licht laagje aanbrengen.

Aan dit poeder hangt een prijskaartje maar is eigenlijk goedkoper dan ik had verwacht, voor deze Sisley Phyto-Poudre Libre betaal je 69 euro maar dit poeder is zo zuinig in gebruik dat je hier heel lang mee verder kan.

Binnenkort (normaal rond 15 oktober) kan je terecht op de Sisley Webshop voor al jouw favoriete Sisley producten. Bij elk product vind je een woordje uitleg, bij elke bestelling krijg je mooie stalen en bovendien kan je sparen voor gratis producten.

3 thoughts on “Sisley Phyto-Poudre Libre 2 Mate

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *