Sisley Phyto Lip Twist Pinky

SONY DSCSONY DSC

Een tijdje geleden maakte ik kennis met een aantal nieuwe producten van Sisley waaronder deze Sisley Phyto Lip Twist. De grote lippenpotloden zijn heel erg in, ze zijn makkelijk aan te brengen en je hebt ze tegenwoordig in alle kleuren. Sisley zorgt met deze Phyto Lip Twist niet alleen voor heel erg mooie kleuren, ze zijn ook nog eens extra verzorgend. Sisley staat er om bekend om heel veel natuurlijke ingrediënten in hun producten te stoppen en dat is met deze niet anders.

SONY DSC

Sisley Phyto Lip Twist in Pinky is één van de meer fellere kleuren van de Sisley Lip Twist. Dit is een kleur die ik tijdens de zomermaanden zeker vaker zal boven halen. Perfect voor als je een kleurtje hebt.

SONY DSC

Niet alleen de kleur Pinky is mooi, ook de verpakking vind ik er heel erg leuk uitzien. Je hoeft niet lang te zoeken in je toilettas, de zebraprint valt meteen op.

SONY DSC

De Phyto Lip Twist voelt echt aan als een balsem op je lippen, hij houdt mijn lippen zacht en soepel.

Ik ben fan en ben van plan om één van de meer nude kleurtjes aan te schaffen, deze zijn net iets meer workproof.

De Phyto Lip Twist is verkrijgbaar in zes kleuren, Nude – Baby – Peach – Pinky – Berry en Cherry. Te koop in de parfumerie voor ongeveer 34 euro.

Wat vind jij van deze kleur? Leuk of zou je eerder voor een meer nude tint gaan?

6 thoughts on “Sisley Phyto Lip Twist Pinky

 1. Zo een leuke verpakking! Geweldig, helemaal anders dan alle andere merken die dit soort lippenpotloodjes uitbrachten. En ook een mooie kleur, natuurlijk, staat je goed!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  De verpakking valt meteen op hè, vind ze ook heel erg leuk!

  [Reply]

 2. Oo die verpakking is echt super en hij ziet er verzorgend uit. Mooi!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Is hij ook! Daarom wil ik er ééntje in een meer nude kleur. Dan kan ik heel de dag smeren zonder me zorgen te moeten maken dat ik er naast smeer. Met deze kleur moet je toch een beetje oppassen dat je binnen de lijntjes kleurt 🙂

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *