Sisley Phyto Cernes Eclat Eye Concealer

SONY DSC

Ik kan NIET zonder concealer en heb er dan ook al heel veel gebruikt en de ene is al beter dan de andere. Bij een concealer moet je naar verschillende zaken kijken, de kleur moet goed zijn, waar wil je hem voor gebruiken? Om wallen te verdoezelen, om de huid onder je ogen op te lichten of eerder om oneffenheden weg te werken? Bij sommige heb je dan weer het probleem dat hij in de lijntjes onder je ogen kruipt, dit kan je een beetje voorkomen door er voor te zorgen dat je een goede oogcrème gebruikt en/of na het aanbrengen te setten met een poeder. Wat ik het liefst gebruik? Een concealer die er voor zorgt dat de huid onder mijn ogen er glad uitziet en die alles een beetje oplicht. En vooral, dat hij niet in de lijntjes onder mijn ogen kruipt. Als dat gebeurd zie ik er nog vermoeider uit en dat is net niet de bedoeling.

SONY DSC

En die concealer heb ik gevonden! De Sisley Phyto Cernes Eclat Eye Concealer is er ééntje om U tegen te zeggen. Sisley is een merk dat pure luxe uitstraalt en dat is met dit product niet anders. Deze concealer zit boordevol ingrediënten die allemaal hun eigen werking hebben. Ik zet ze even op een rijtje:

Rode wijn:  beschermt de haarvaatjes Ginkgo

biloba: bestrijdt vrije radicalen, verzacht en tonifieert

Arnica: verzacht en tonifieert

Cafeïne: gaat de vorming van vetophopingen tegen

Paardenstaart: tonifieert   Wortel: hydrateert en revitaliseert

Candeia: verzacht, geeft comfort en zachtheid

Plantaardige glycerine: hydrateert

Dit zijn een hele hoop ingrediënten maar Sisley staat er om bekend om heel veel onderzoek te doen voor ze hun product op de markt brengen. Het moet goed zijn anders wordt het niet uitgebracht.

SONY DSC

Je krijgt dan wel een fijne brush bij deze concealer, het aanbrengen gaat ook heel makkelijk door de metalen applicator. Door de koelte van de applicator op je huid geeft het ook meteen een ontzwellend effect.

SONY DSC

De Sisley Phyto Cernes Eclat Eye Concealer is beschikbaar in drie tinten, Beige Rosé, Perzik en Abrikoos. De kleur die je hierboven ziet is n°1 Beige Rosè. Deze is voor mij perfect! Ik ben écht, écht fan van deze concealer, hij zorgt er voor dat mijn wallen en donkere kringen verdwijnen en doordat hij de huid onder mijn ogen mooi oplicht zie ik er op stressvolle dagen nog steeds fris uit, love it!

En waar ik geen fan van ben? Dat is de prijs! 70 euro voor een tube van 15ml doet pijn in de portefeuille, voor een foundation ok, maar voor een concealer is dat veel geld. Maar omdat ik zo’n fan ben zou ik een rebuy zeker overwegen. Gelukkig kan ik wel even verder met deze tube 😉

 

4 thoughts on “Sisley Phyto Cernes Eclat Eye Concealer

  1. Ik vind hem geweldig! En je krijgt echt een héél ruime hoeveelheid. Vergelijk maar eens met vb. Bobbi Brown concealer, daar zit een pak minder in. Dus in verhouding vind ik de prijs niet overdreven. Het is gewoon vervelend dat je die 70 euro ineens moet betalen.

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *