Sisley L’orchidée Highlighter blush

SONY DSC

EINDELIJK heb ik hem, de befaamde Sisley L’Orchidée Highlighter blush! Hij is zo goed als nergens meer te krijgen, de meeste parfumeriën krijgen er maar één of twee binnen dus als je hem tegen komt en je wil hem, niet twijfelen anders is hij zo verkocht aan iemand anders.

SONY DSCSONY DSC

Sisley is een luxe merk en dat merk je ook meteen aan de verpakking, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant.

SONY DSC

Een mooi zilveren doosje komt tevoorschijn, wat ik wel verwacht had was een fluwelen zakje om het doosje te beschermen, net zoals bij Dior en YSL. Beetje jammer dat dit er niet bij is, ik zal dus extra moeten opletten anders staat het doosje meteen vol krassen.

SONY DSCSONY DSC

Is het geen pracht van een poeder?

SONY DSC

Jullie weten al wel dat ik gek ben op speciale verpakkingen en printjes en ik heb het nog niet aangedurfd om de highlighter/blush te gebruiken. Hij is zo mooi en het zou zonde zijn om het printje te bederven. Nochtans is dit poeder niet alleen mooi in het doosje, hij ook heel erg mooi als je hem aanbrengt. Ik zit dus al te denken aan een back-up, ééntje om te gebruiken en ééntje voor te bewaren 🙂 Nu nog ééntje vinden en ik vrees dat dat niet zal lukken!

Wat denken jullie? Gebruiken of toch maar niet omdat hij zo mooi is?

 

 

20 thoughts on “Sisley L’orchidée Highlighter blush

 1. Wauw! Ik heb al een paar keer in de parfumerie gestaan voor dit product, zonder resultaat. Ik begon al te denken dat het een mythe was 😉
  Absoluut gebruiken! Het zou zonde zijn om het niet te doen.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik ook bijna 😀

  [Reply]

 2. Ik wil hem ook!! Ik ben er al drie keer om geweest, telkens was de collectie er nog niet. En toen ben ik niet meer geweest, te druk met andere dingen. Vrees dat ik nu alweer te laat ben.
  Maar zeker gebruiken, hoor! Zou toch zonde zijn om het niet te gebruiken, zo’n prachtproduct! Hij is ook groot genoeg hè, je gaat zeker niet direct zonder zitten 🙂

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik had er naar gevraagd in Wijnegem shopping en ze trok de schuif open en zei er zijn geen meer. Maar ik had toch twee doosjes gezien dus ik, nee nee er zijn er nog twee. Die verkoopster, amai jij kent die verpakking goed 😀

  [Reply]

 3. Oooohh, hij is en blijft gewoon super mooi! Normaal zou ik hem ook gewoon bewaren en niet gebruiken omdat ik bang zou zijn dat het printje gaat vervagen, maar dat is eigenlijk pas super zonde. Je moet hem eigenlijk gewoon gebruiken maar dan iedere keer wel heeel voorzichtig 🙂

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *