5 thoughts on “Shops

 1. Ik dacht dat Everyday Minerals niet verzond naar België, maar toch komen de producten voor op veel Belgische blogs. Bestellen jullie deze producten via een andere site? Op de site van Everyday Minerals kan je België niet kiezen als land…

  Groetjes,

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Volgens mij kan je er wel bestellen hoor, ik heb dat ooit ook gedaan! Normaal zal je België kunnen kiezen bij het afrekenen!

  [Reply]

 2. hee! Ik ben al een tijdje opzoek naar make up palettes, die je altijd ziet in youtube filmpjes. Maar kan ze alleen op sites vinden waarvan je niet buiten US kan bestellen, beetje hinderlijk. Ebay heeft ze ook, maar daar twijfel ik ook. Misschien weet jij een site?

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  En welke palletjes bedoel je want er zijn er natuurlijk heel veel! Is er een bepaald merk dat je zoekt? Stuur anders een mailje naar info (at) beautyetc.be , dan zoek ik het voor je op!

  [Reply]

 3. Hoi,
  Everyday Minerals is vanaf nu ook verkrijgbaar in Belgie. De exclusieve verdeler is Pretty Natural te Westerlo.
  Ze hebben een winkel, alsook een salon en een verdelerwebsite. Bestellen kan op https://www.prettynatural.be/everydayminerals
  Zo spaar je eventuele inklaringskosten en btw uit. Voordeel is ook dat je ter plaatse de producten even kan gaan bekijken want de kleur op de website kan nogal eens wat verschillen. Tenminste dat was wat ik gedaan heb en de ontvangst en uitleg was super!

  groetjes

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *