Shoppen aan -21% @IPXL_Belgie

SONY DSC

Shoppen met 21% korting? Yes, please! En dat deed ik dan ook!

SONY DSC

Ik testte voor de eerste keer de ICI Paris XL webshop uit en dat is heel erg goed meegevallen. Ik had de bestelling binnen twee dagen binnen zoals ze ook vermeld hadden bij het afrekenen. Wat gooide ik zoal in mijn virtuele mandje?

SONY DSC

De nagelverzorgingsproducten van Koh zijn één van de beste en ik koop ze dan ook elke keer opnieuw. Deze keer waren mijn Purifying Nail Bath balletjes op en kocht ik een navulling. Eén maal per week laat ik mijn nagels hier een tiental minuutjes in weken.

SONY DSC

Chanel Elixir is een kleur waar ik heel erg aan getwijfeld heb maar nu ben ik wel blij dat ik ze toch gekocht heb, het is een heel erg mooie kleur, mooier dan ik dacht!

SONY DSC

De Chanel Retractable Kabuki stond al een tijdje op mijn wishlist en deze moest gewoon in mijn mandje gegooid worden.

SONY DSC

Nog ééntje die ik van de wishlist kan schrappen is de Les Pinceaux de Chanel Angled Powder brush. Ik begin een beetje een crush te ontwikkelen op Chanel brushes. Ik wil er nog wel een paar…

SONY DSC

Hét product waar iedereen de laatste tijd de mond van vol heeft, de Clarins Doux Exfoliant. Ben benieuwd of hij echt zo goed is als iedereen beweerd.

De korting is nog enkel vandaag geldig, in de webshop kan je de volgende code gebruiken, 2000200071389 dan wordt de korting meteen afgetrokken.

Heb jij de webshop van IPXL al geprobeerd?

12 thoughts on “Shoppen aan -21% @IPXL_Belgie

 1. De doux exfoliant is zooo fijn ! Zelf kocht ik met mijn 21 % de Clarins Baume Beauté Eclair opnieuw. Ik mocht van mezelf niets anders kopen :p.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Dan ben jij heel flink geweest 😀

  [Reply]

 2. Misschien is de webshop de manier om bij IPXL te winkelen. Ik kocht met korting een nieuwe dagcrème voor mijn schoonmoeder in een filiaal in Antwerpen. Ik werd bijna weer buitengekeken in de winkel, dat is me al meer overkomen. En dan durfde ik nog naar een cadeauverpakking te vragen. Oh boy.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Het hangt echt af van waar je gaat heb ik al gemerkt, niet leuk als ze je zo behandelen. Ik heb dan soms zin om te zeggen, laat maar, ik ga ergens anders. Misschien beter dat je dan via de webshop koopt, daar kan je dan wel niks vragen, ze kunnen in elk geval niet onbeleefd zijn 😉

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *