Shoplog & Other Stories Antwerpen

SONY DSC

Vorige week ging de lang verwachte & Other Stories open in Antwerpen. Mijn wishlist was gemaakt maar uiteindelijk kwam ik naar huis met heel andere dingen, behalve de nagellak dan. Eigenlijk had ik het niet verwacht maar deze shop is groot, echt groot. Tijdens de openingsavond was het echt koppen lopen, ik heb denk ik maar 1/3 van de hele shop gezien, ik ga sowieso nog eens terug om alles rustig te kunnen bekijken want er zijn toch nog een aantal dingen die ik van mijn oorspronkelijke wishlist wil.

SONY DSC

Met wat kwam ik dan wel naar huis? Shoes en make-up!

SONY DSCSONY DSC

Deze VANS (ik heb ze al gedragen dus zijn ze niet helemaal wit meer) wilde ik al een tijdje en ik had nooit verwacht dat ik ze hier zou tegen komen. Ik was dan ook meteen verkocht!

SONY DSC

Nagellak wilde ik sowieso meenemen en het werden deze drie kleurtjes, Blunt Grey, Bouclé Greige en Calico White. Bouclé Greige heb ik al gebruikt daarom is de sticker ook weg. Gelukkig staat de naam van het lakje ook onderaan op het flesje.

SONY DSC

& Other Stories heeft ook een mooie collectie aan brushes en omdat ik dringend een nieuwe wenkbrauwbrush nodig had nam ik deze mee, het is dan wel een eyelash brush, ik gebruik hem voor de wenkbrauwen. Volgende keer wil ik zeker de andere kwasten nog eens bekijken, ze zien er goed uit en zijn helemaal niet duur.

SONY DSC

Eyeko in België te koop, wie had dat durven denken! Ik swatchte deze Eyeko Liquid Metal Eyeliner en was meteen verkocht. Review heel snel op de blog!

Ik had er gerust nog een tijdje kunnen rondlopen maar het was er echt zo enorm druk dat het lastig was om alles goed te bekijken. Een nieuw & Other Stories tripje staat dan ook heel snel op de planning!

Ben jij er al langs geweest? Wat vind jij van deze shop?

8 thoughts on “Shoplog & Other Stories Antwerpen

 1. Ik wil ook gaan! Dan wel precies op een weekdag vlak na openingstijd, zou het dan niet het meest rustig zijn?
  Mooie producten heb je gekocht. Ik ben benieuwd naar de prijzen…

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik denk dat dat een goed idee is want in het weekend zal het waarschijnlijk ook heel erg druk zijn 🙂

  Ik zet er de prijzen nog even bij!

  [Reply]

 2. Ik was er graag bij geweest! Hoewel, met al dat volk had ik toch niet deftig kunnen rondkijken 🙂
  Reden te meer om nog eens naar Antwerpen af te zakken, haha.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Een hamburgerdate en dat komt helemaal goed 😉

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *