Shiseido Rouge Rouge Lipstick

Shiseido Rouge Rouge Lipstick

Shiseido Rouge Rouge Lipstick

Shiseido Rouge Rouge Lipstick

Wat zijn jouw favoriete tinten lipstick vroegen ze bij Shiseido! Nude en roze was mijn antwoord en ik kreeg de mooiste tinten uit de Rouge Rouge Lipstick collectie van Shiseido.

Shiseido Rouge Rouge Lipstick

Zestien tinten zitten er in de Shiseido Rouge Rouge Lipstick collection. Elke lipstick bevat hyaluron om de lippen zacht en soepel te houden. De lipstick kreeg een zwarte huls met het rode logo van Shiseido. En het is lipstick die toeklikt, meer luxe kan niet! Ik hou van het geluid van een klikkende lipstick ♥

Shiseido Rouge Rouge Lipstick

Shiseido Rouge Rouge Lipstick

In de lipstick zelf je ook nog eens Shiseido terug komen. Niet erg speciaal zal je zeggen maar ik vind het een leuk detail.

Shiseido Rouge Rouge Lipstick

De kleuren van onder naar boven Shiseido Rouge Rouge Lipstick Murrey – Coral Shore – Crime of Passion en Hushed Tones. Ik zei het al, nude en roze is helemaal mijn ding! Hier lijken de kleuren misschien wel heel erg op mekaar maar wanneer je geswatcht ziet zal je wel degelijk verschil zien!

Shiseido Rouge Rouge Lipstick

Geswacht van links naar rechts Shiseido Rouge Rouge Lipstick Murrey – Coral Shore – Crime of Passion en Hushed Tones.

Zie je hoe gepigmenteerd ze zijnShiseido Rouge Rouge Lipstick

En de kleuren op mijn lippen. Voor mij echt stuk voor stuk prachtige tinten die ik gewoon elke dag kan dragen. De lipsticks zijn zacht en smeuig en smeren lekker weg en hebben een mooie glans. De houdbaarheid is top, een drankje overleefd deze lipstick, na een hapje moet je wel even bijwerken.

Zei ik al dat ik fan ben? Ik heb een nieuwe favoriete lipstick en dat is de Shiseido Rouge Rouge Lipstick! Ook benieuwd? Je vindt deze bij de parfumerie voor ongeveer 27 euro wat ik een mooie prijs vind voor deze lipstick!

2 thoughts on “Shiseido Rouge Rouge Lipstick

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *