Sally Hansen Berry Important X Jaded X Purple Heart X Mermaid’s Tale

SONY DSCSONY DSC

Tijdens de PR dagen maakte ik kennis met Sally Hansen nagellak. Ik had er al wel veel goeds over gehoord maar eigenlijk nog nooit zelf geprobeerd. De lieve dame bij Appletree wist ons te vertellen dat Sally Hansen heel binnenkort bij Planet Parfum verkocht zal worden. Ik probeerde dit weekend al enkele kleurtjes uit en maakte er swatches van.

SONY DSCSONY DSC

Wat met meteen opviel aan de lakjes is dat ze toch wel wat groter zijn dan de meeste lakjes of in elk geval lijkt dat toch zo. Ik heb even vergeleken met een Essie lakje, deze bevat 13.5 ml, de Sally Hansen lakjes bevatten 14.7 ml. Als ik de twee naast mekaar zet zie ik dat vooral het flesje van Sally Hansen groter is maar niet zozeer de inhoud. De brush van de Sally Hansen is breed en vrij kort, mijn favoriete brushes om te lakken!

SONY DSCsally hansen berry important

Sally Hansen Berry Important is een prachtig lakje, ik ben echt dol op de kleur en deze heb ik dan ook opnieuw aangebracht na het swatchen van de rest van de kleurtjes. Deze lak is niet heel erg dik dus heb je toch wel drie dunne laagjes nodig om hem mooi dekkend te krijgen.

SONY DSCsally hansen purple heart

Ook bij Sally Hansen Purple Heart heb ik drie laagjes nodig want de eerste twee waren nogal streperig. Deze lak droogt iets minder glanzend op dan Berry Important.

SONY DSCsally hansen jaded

Ik ben toch wel een beetje teleurgesteld over deze Sally Hansen Jaded. De kleur is prachtig maar de kleur is niet dekkend genoeg naar mijn mening. Ik gebruikte hier drie laagjes en toch is hij niet volledig dekkend. Misschien dat ik hier beter een witte basis onder gebruik, dan valt dat iets minder op. Ook bij deze kleur heb je een mooie glans zonder topcoat.

SONY DSCsally hansen mermaids tale

De Sally Hansen Mermaid’s Tale is een echt musthave vind ik zelf. Echt een prachtige glitterlak. Hier gebruikte ik hem samen met Sally Hansen Jaded.

sally hansen jungle gem

Bij Appletree gebruikte ik hem samen met Sally Hansen Jungle Gem, mooi maar met Jaded vind ik hem net iets mooier!

De prijs van deze Sally Hansen lakjes zal rond de dertien euro liggen en ze zullen binnenkort exclusief te koop zijn bij Planet Parfum. Ik kijk er al naar uit om de andere kleurtjes te ontdekken!

Kende jij de Sally Hansen lakjes al?

 

11 thoughts on “Sally Hansen Berry Important X Jaded X Purple Heart X Mermaid’s Tale

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *