Roger & Gallet Creme Sublime Bois D’Orange

Handcréme is iets dat eigenlijk standaard in mijn handtas zit, ik heb het dus altijd bij de hand. Een tijdje geleden kreeg ik de Roger & Gallet Sublime Bois D’Orange toegestuurd en ik ben nog meer aan het smeren dan anders. Waarom? Deze ruikt echt heerlijk! Hij zit bovendien ook boordevol verzorgende producten om je handen en nagelriemen lekker soepel te houden.

De tube heeft een handige sluiting, je kan de dop gewoon open en toe klikken, handig want het is niet altijd makkelijk als je je handen net hebt ingesmeerd om een dop terug op een tube te schroeven.

De créme is heel rijk en smeuïg. Ik gebruik hem ‘s morgens en ‘s avonds maar ‘s morgens gebruik ik wat minder créme, hij is vrij rijk en heeft toch een tijdje nodig om in te trekken. Maar hij trekt wel in zonder een film na te laten, je merkt dat de handcréme volledig in je huid trekt!

Vanaf deze week kan je deze Roger & Gallet Creme Sublime Bois D’orange handcréme  vinden bij de apotheker voor 9.90 euro. Als deze tube leeg is, en dat zal niet lang meer duren, schaf ik mij een nieuwe aan. En misschien ook nog een bodycréme want die bestaat ook uit dezelfde lijn.

Kennen jullie Roger & Gallet al?

 

 

 

 

 

10 thoughts on “Roger & Gallet Creme Sublime Bois D’Orange

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *