Rituals The Ritual of Sakura

Rituals The Ritual of Sakura

Rituals The Ritual of Sakura

Rituals The Ritual of Sakura

Ontspannen begint bij mij met een lekkere geur. Het zal je dan ook niet verwonderen dat ik heel wat producten van Rituals in huis heb, Rituals staat voor mij echt voor ontspanning door alle heerlijk ruikende producten. Er brandt altijd wel een geparfumeerde kaars in de living en in de badkamer en hal staan er geurstokjes. Aan de geuren zal Rituals niet snel iets aanpassen, buiten de LE geuren die worden uitgebracht, maar af en toe past Rituals zijn verpakkingen aan. Deze keer is de Rituals The Ritual of Sakura lijn aan de beurt. En wat hebben ze dat weer mooi gedaan! Waar de verpakking vroeger wit met groene accenten was, zie je nu vooral wit en de bodycrème kreeg een houten deksel. De geur? Daar werd (gelukkig) niets aan veranderd, nog steeds het zoete aroma van Kersenbloesem gecombineerd met de verzorgende eigenschappen van rijstmelk.

Rituals The Ritual of Sakura

Ik start graag met mijn favoriete product uit deze lijn, de Rituals The Ritual of Sakura Magic Touch Body Cream (19.50 euro). Wie de bodycreams van Rituals kent zal dit zeker en best beamen, deze zijn zalig om je mee in te smeren. Ze smeren lekker weg en de geur blijft lekker lang hangen.

Rituals The Ritual of Sakura

De showerfoams van Rituals (8.50 euro) hoef ik denk ik niet meer voor te stellen. Een lichte druk op de knop zorgt voor een hele hoop lekker ruikend schuim. Ik zei dan wel dat de bodycream mijn favoriet product is, deze Rituals The Ritual of Sakura komt op een welverdiende tweede plaats.

Rituals The Ritual of Sakura

Deze Rituals The Ritual of Sakura Shower Oil (8.50 euro) verandert door contact met water in schuim. Deze is nog net iets zachter voor je huid dan de Shower Foam, je hebt eigenlijk geen extra verzorging nodig omdat deze al vrij voedend is. Ik doe het wel, vooral om de geur wat extra lang te laten hangen.

Rituals The Ritual of Sakura

Wie de scrubs van Rituals kent weet dat de meeste van een stevige soort zijn, iets waar ik wel van houd omdat je dan ook meteen het verschil ziet en voelt. De Rituals The Ritual of Sakura Shower Scrub (10.00 euro) is er ééntje die je eigenlijk dagelijks zou kunnen gebruiken omdat hij zo zacht is. Eigenlijk is dit een 2 in 1 product, het reinigt en scrubt tegelijkertijd.

Rituals The Ritual of Sakura

De Bed & Body Mist uit de Tao lijn is al jaren een vaste waarde in mijn slaapkamer. Wanneer ik niet goed kan slapen spray ik dit op mijn hoofdkussen en ben ik meteen vertrokken voor een paar uurtjes heerlijk dromenland. Sommige hebben dit met een lavendelgeur, ik heb dat met de Tao lijn van Rituals. Ondertussen heeft de Rituals The Ritual of Sakura Bed & Body Mist ook een plaatsje gekregen op mijn nachtkastje en wissel ik de twee geuren af, ze hebben allebei hetzelfde ontspannende effect.

Je vindt deze vernieuwe Rituals The Ritual of Sakura in de winkels maar ook online. Raak je niet in de winkel dan is online shoppen zeker een aanrader. Ik deed het al verschillende keren, alles wordt snel verzonden en goed verpakt.

2 thoughts on “Rituals The Ritual of Sakura

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *