Rituals The Ritual of Light

Rituals The Ritual of Light

Rituals The Ritual of LightRituals The Ritual of Light

Nog op zoek naar een kadootje voor je mama, tante of vriendin? Dan kan ik je zeker één van de nieuwe producten uit de Rituals The Ritual of Light collectie aanraden. Ze is limited edition en al een tijdje uit maar Rituals heeft er voor gezorgd dat iedereen verwend kan worden want ik zag nog heel wat geschenkpakketjes bij Rituals vorige week.

Geuren omschrijven vind ik altijd ontzettend moeilijk maar deze Rituals The Ritual of Light doet me denken aan een peperkoeken huisje, de geur van versgebakken koekjes,gezelligheid… Kortom deze geur is comforting. De combinatie van zoete sinaasappel en kaneel zorgen voor dat lekkere geurtje! Het is een heel andere geur die ik van Rituals gewoon ben, net iets kruidiger en zwaarder dan de andere geuren die meestal iets fris in zich hebben. Maar de geur is daarom niet minder lekker! Ook de verpakking vind ik heel erg mooi, het zwart en goud doet echt heel erg feestelijk aan!

De Rituals The Ritual of Light collectie bestaat uit heel wat verschillende producten, niet alleen voor je huid maar ook voor je huis en zelfs thee.

Rituals The Ritual of Light

De Rituals The Ritual of Light Body scrub en Body cream zijn zalig om samen te gebruiken en je helemaal in de geur te wentelen. De scrubs van Rituals zijn mijn grote favorieten. Ze zijn niet te hard en zorgen zelfs zonder bodycream voor een zijde-zachte huid.

Rituals The Ritual of Light

De douchefoams van Rituals ken je vast wel. Ik heb zelfs het idee dat dit wel eens het bestverkopende product van Rituals zou kunnen zijn! Het was voor mij de eerste keer dat ik de bath bubbels van Rituals gebruikte en hier werd ik ook fan van. Lekker veel schuim en niet al te uitdrogend voor je huid.

Rituals The Ritual of Light

Nog zo’n favoriet product van Rituals zijn de geurkaarsen! Eigenlijk hebben deze me nog nooit geteleurgesteld. Ze branden altijd tot het laatste kaarsvet op en blijven ook gewoon lekker ruiken. Als ik deze brandt krijg je meteen de vraag of je koekjes aan het bakken bent!

Rituals The Ritual of Light

Rituals The Ritual of Light

Ook de thee is een aanrader! Smaakt zoals hij ruikt, naar kaneel en appelsien! Ik voeg er altijd een beetje honing aan toe, ideale combinatie voor het slapen gaan!

Je vindt deze Rituals The Ritual of Light collectie nu in de Rituals Stores en ook online. Deze collectie is limited edition dus wacht niet te lang!

One thought on “Rituals The Ritual of Light

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *