Rituals The Ritual of Karma

Rituals The Ritual of Karma

Rituals The Ritual of Karma

Mijn badkamer lijkt de laatste tijd bijna op een Rituals instituut! Do u mind? No i don’t! Mijn badkamer ruikt niet alleen heerlijk, mijn lichaam is nog nooit zo zacht geweest! Donderdag mocht ik onder het genot van lekkere drankjes en hapjes de nieuwe LE lijn van Rituals gaan ontdekken, Rituals The Ritual of Karma. En oh boy, wat is dit weer een zalige lijn. Ik ben een groot fan van Rituals The Ritual of Shakura maar deze lijn is ook al zo fijn. Ik weet eigenlijk gewoon niet meer wat smeren. Luxeprobleem!

Deze Rituals The Ritual of Karma lijn heeft een speciale boodschap. “Do good and good will come your way” Denk positief, zeg goede woorden, doe goede daden en het leven beloont je met positieve ervaringen. En daar kan ik me eigenlijk wel in vinden, ik hou van de vibe die rond de producten hangt en dat is bij Rituals altijd positief. De Rituals The Ritual of Karma lijn is een combinatie van witte lotus en bergamot die samen zorgen voor een zomers gevoel. Gelukkig kunnen we door deze geur de zomer een beetje oproepen, het weer doet niet echt mee!

Rituals The Ritual of Karma

De showerfoams van Rituals hoeven geen voorstelling meer. Ze zijn zacht, romig en ruiken heerlijk.

Rituals The Ritual of Karma

Ook de Showeroil is een aanrader. Een olie die verandert in een heerlijk, zacht schuim. Nog net iets zachter voor je huid dan de showerfoam.

Rituals The Ritual of Karma

Rituals The Ritual of Karma

Hoe jij ook zo van een goede, stevige scrub? Dan kan ik zeker deze Rituals The Ritual of Karma Sugar Body Scrub aanraden. Hij is écht aan de stevige kant maar je krijgt er dan wel een superzacht lichaam voor in de plaats. Bovendien is dit soort scrub een aanrader tijdens de zomermaanden, je bruine tintje zal veel langer houden.

Rituals The Ritual of KarmaRituals The Ritual of Karma

De scrub + bodycream staan garant voor een heerlijk zacht en lekker ruikend lichaam. Ik ben echt fan van dit duo. In deze bodycrème zit een heel lichte shimmer in verwerkt die gaat zorgen voor een stralende huid.

Doe mij een plezier en ga eens snuffelen aan deze Rituals The Ritual of Karma lijn! Maar wacht niet te lang want dit is een LE editie en dat betekent, op = op!

Je vindt deze collectie in de shops maar ook online!

2 thoughts on “Rituals The Ritual of Karma

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *