Rituals Pure Color Eye Pencil Royalty

Toen ik een tijdje geleden in een goodiebag deze Rituals Pure Color Eye Pencil vond was ik heel blij, tot ik de kleur zag, Royalty. Blauw en ik gaan niet goed samen maar je bent een beautyblogger en dan test je het natuurlijk wel.

Alle cosmetica producten van Rituals zijn altijd simpel maar wel mooi verpakt, je herkent direct aan de verpakking dat het Rituals is. Ook het potlood zelf heeft de kleur van de verpakking en de kleur zie je ook direkt aan het potlood, aan de verpakking kan je het alleen zien aan de naam van het product. Royalty = Blauw.

Het potlood bestaat uit twee delen, aan de ene kant zie je het potlood.

Aan de andere kant zie je een smudger, perfect om het oogpotlood te vervagen.

Ik heb de Rituals Pure Color Eye Pencil als eyeliner gebruikt en heb de smudger gebruikt om hem uit te vagen. En ik vind het resultaat best wel meevallen met mijn bruine ogen, de kleur is dan ook niet blauw maar nijgt een beetje naar paars, ik denk dat het daarom wel meevalt!

Je kan het Rituals Pure Color Eye Pencil Royalty kopen bij Rituals voor 8.90 euro.

Wat vinden jullie? Blauw bij bruine ogen, hot or not?

 

10 thoughts on “Rituals Pure Color Eye Pencil Royalty

 1. Ik vind het best kunnen. Ik heb zelf blauwe ogen, maar ik denk als je bruine ogen hebt en het subtiel houdt het erg mooi kan zijn! Ik vind het in ieder geval op je foto mooi staan!

  [Reply]

 2. Blauw staat heel mooi bij bruine ogen vind ik. Dat laat ze mooi uitkomen.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ja het is wel mooi maar toch gebruik ik het veel te weinig!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *