Rituals Express Your Soul Collection

Rituals Express Your Soul Collection

Rituals Express Your Soul Collection

Rituals Express Your Soul Collection

De nieuwe LE Rituals collectie voor de lente en zomer, Rituals Express Your Soul Collection ligt eindelijk in de winkel. Ik was er zo ontzettend benieuwd naar, Rituals slaagt er elke keer in om deze meest heerlijke geuren uit te brengen. De collectie is zoals altijd heel erg uitgebreid, je vindt er werkelijk alles in, van scrubs tot bodycrème, thee tot douche-olie… Dit jaar werkte ze samen met één van de meest bekende street artists MAD C, zij kreeg de vrije hand om de look van deze collectie te bepalen. En het ziet er goed uit, héél goed! Het lijkt misschien simpel om enkele vegen te zetten op een canvas maar geloof me, dat is het niet. Ik spreek van ondervinding!

Rituals Express Your Soul Collection

Als ik de geur van deze Rituals Express Your Soul Collection lijn moet omschrijven dan is het eerste woord dat in me opkomt, fris, heel fris! Een geur die ik ‘s morgens met heel veel plezier in de douche gebruik, je wordt er meteen wakker van. De geur is een combinatie van de opwekkende Verbena en de bloemen- en citrusgeur van Petit Grain, zomer in een potje.

Rituals Express Your Soul Collection

De Rituals Express Your Soul Collection Scrub is een vrij stevige scrub maar door de olie voelt deze toch nog zacht aan. Ideale voorbereiding voor een mooie egale gebruinde huid. Net zoals ieder jaar verwerkt Rituals een beetje shimmer in zijn body cream, een fijne romige crème die mooi aansluit op de doucheproducten.

Rituals Express Your Soul CollectionRituals Express Your Soul Collection

De Rituals Express Your Soul Collection Foaming Shower gel en de Shower Oil zijn mijn favoriete producten uit deze collectie. Eigenlijk zowat bij elke collectie, ik vind deze producten zo fijn in de douche, ze ruiken heerlijk en laten mijn huid fijn gehydrateerd achter.

Rituals Express Your Soul Collection

Ook de Rituals Express Your Soul Collection Bed & Body Mist is een aanrader! Terwijl  de andere Bed & Body mists heel fijn zijn om ‘s avonds te gebruiken voor het slapen gaan, ze brengen je echt tot rust, is deze heel fijn om ‘s morgens te gebruiken. Instant opkikker! Deze bevat geen alcohol zodat je ze veilig kan gebruiken op je huid maar ook op textiel, je zal geen vlekken maken.

Rituals Express Your Soul Collection

Wie me volgt op Instagram zal het misschien wel gezien hebben op mijn Instagram Stories, ik maakte een enorme kan van deze Rituals Express Your Soul Collection Ice Tea voor tijdens de bbq. Ik voegde er nog wat citroenen en appelsienen aan toe en dat resulteerde in het perfecte zomerdrankje. Je kan deze trouwens ook gewoon warm drinken, met een beetje honing is deze super lekker!

Voor mij is deze Rituals Express Your Soul Collection weer een schot in de roos! Vanaf het moment dat het weer terug wat warmer wordt vliegt deze collectie de deur uit denk ik. Je vindt ze zowel online als bij de Rituals Stores.

3 thoughts on “Rituals Express Your Soul Collection

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *