Rimmel Londen by Kate Moss

Rimmel Londen heeft met Kate Moss de diva der diva’s in huis gehaald. Een echte madam die weet wat ze wil en dat zie je ook terugkomen in de collectie die ze samen met Rimmel heeft ontworpen. Kate is ondertussen al tien jaar het gezicht van Rimmel Londen en dat moest natuurlijk gevierd worden , er werd een tijdje geleden een Big Party in Londen voor haar georganiseerd. Daar werd haar zelf ontworpen Lipstick Collectie, Rimmel Lasting Finish Lipstick by Kate (9.49 euro) voorgesteld.

 

‘Ik wou een assortiment met gemakkelijk draagbare en traditionele kleuren ontwikkelen die ik altijd zelf gedragen heb en die ik geweldig vond. Dat was mijn inspiratie. Van vuurrood tot zachtroze en niet te vergeten huidskleurtinten. Er is een kleur voor iedereen en voor elke gelegenheid. Het was ook bijzonder belangrijk voor mij dat ze gebruiksvriendelijk zijn. Welke outfit je ook draagt, er is altijd een bijpassende kleur!’ Dit zegt Kate Moss zelf over de lipstick en ik kan daar weinig aan toevoegen, het zijn heel mooie kleuren, ik ben vooral heel benieuwd naar de nude tinten, heb er al enkele swatches van gezien en dat ziet er heel goed uit!

De Extra Super Lash Mascara (9.99 euro) kennen jullie vast wel, het is de meest bekende mascara van Rimmel en deze werd in een nieuw jasje gestoken, de Britse vlag. Niet voldoende met met deze wimpervergrotende mascara? Rimmel brengt daarom de Extra Wow Lash mascara (9.99 euro) uit voor echte killerwimpers.

De Rimmel I Love Lasting Finish Nail Polish (4.99 euro) staan met hun 18 ultratrendy stadse kleuren garant voor dé Londen Style. Om het Londen gevoel helemaal compleet te maken werden de nagellakjes ook in een Britse vlag gestoken. Hier zitten ook weer enkele mooie kleurtjes bij! Het blauwe kleurtje helemaal rechts is een perfect zomers kleurtje vind ik zelf, perfect voor op de voetjes.

Vooral naar de lipsticks ben ik heel benieuwd, mooie kleuren en aan een mooie prijs! Er zullen binnenkort minstens twee kleuren in mijn collectie te vinden zijn!

Zin om een complete Kate Moss Make-Over te winnen? Wordt fan van de Rimmel Londen België en waag je kans, meer informatie vind je hier!

Heb jij deze Rimmel Londen Collectie al gespot of heb je zelf al een product hier van?  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *