The ride or Die Make up Tag @Jaclynhill

The ride or Die Make up Tag @Jaclynhill

The ride or Die Make up Tag @Jaclynhill

Ik ben de laatste maanden echt een grote fan van Jaclyn Hill. Eigenlijk heb ik haar pas leren kennen als ze de Champagne Pop highlighter uitbracht samen met Becca maar heb sindsdien al haar You Tube filmpjes gezien. Ik vind haar wel leuk om naar te kijken, soms is ze misschien een beetje te hyper maar haar make-upskills zijn echt wel de moeite! Een tijdje geleden plaatste ze een You Tube tag die me ook wel leuk leek om te doen al is het dan wel in blogvorm ipv een filmpje. De bedoeling van de The ride or Die Make up Tag @Jaclynhill is dat je de producten opgeeft waar je echt niet zonder kan en waar je altijd naar terug grijpt. Er zitten een aantal producten bij die ik eigenlijk zo goed als niet gebruik dus daar moet ik het antwoord schuldig blijven.

Let’s get started!

PRIMER

The ride or Die Make up Tag @Jaclynhill

Eigenlijk moet ik toegeven dat ik de laatste tijd echt amper primer gebruik maar dat komt ook doordat ik een foundation gebruik die dat echt niet nodig heeft. Als ik echt moet kiezen ga ik voor de Guerlain Météorites Base, geeft geen echt siliconenprimer gevoel en ruikt bovendien heerlijk!

FOUNDATION

The ride or Die Make up Tag @Jaclynhill

IK KAN NIET ZONDER DEZE FOUNDATION! Deze Marc Jacobs Re(marc)able foundation heeft er voor gezorgd dat ik eigenlijk niks anders meer gebruik. Ik heb 40+ foundations dus dat is echt wel een wonder. Deze foundation blijft van ‘s morgens tot ‘s avonds perfect zitten zonder overdreven mat te zijn. Bovendien is hij zo zuinig dat je hier echt maanden mee doet. Ik had alleen enkele issues met het flesje maar ik denk dat dat gewoon pech was.

CONCEALER

The ride or Die Make up Tag @Jaclynhill

Ook deze Make Up Forever Ultra HD Concealer is vrij nieuw en leerde ik enkele maanden geleden pas kennen. Ondertussen kan ik niet meer zonder. Camoufleert mijn donkere kringen perfect, kruipt niet in de lijntjes en heeft geen setting powder nodig om te blijven zitten.

FACE POWDER

The ride or Die Make up Tag @Jaclynhill

The ride or Die Make up Tag @Jaclynhill

Dit vond ik eigenlijk wel een beetje een moeilijke! Ik heb jarenlang de MAC MSF Natural gebruikt als face powder maar sinds vorig jaar is daar het Givenchy Poudre Première voor in de plaats gekomen. Beide zorgen voor een flawless face en zorgen er voor dat je foundation mooier en langer blijft zitten.

UNDER EYE SETTING POWDER

The ride or Die Make up Tag @Jaclynhill

Ook deze vond ik moeilijk want ik gebruik sinds ik de Make Up Forever Ultra HD Concealer gebruik geen poeder onder de ogen meer. Het is gewoon niet nodig. Als ik een andere concealer gebruik dan gebruik ik meestal ook het Givenchy Poudre Première. Doordat het zo fijn gemalen is kan je het ook makkelijk onder de ogen gebruiken.

BLUSH

The ride or Die Make up Tag @Jaclynhill

The ride or Die Make up Tag @Jaclynhill

Ik heb zoveel blushes maar soms weet ik echt niet welke kiezen en dan grijp ik altijd naar één van deze twee, de Guerlain Météorites Pink Blush of de Nars Orgasm Blush. Aangezien de eerste een LE is en écht niet meer te vinden koos ik toch voor Orgasm als ultieme blush. Deze is zomer en winter mooi en geeft de perfecte kleur.

BRONZER

The ride or Die Make up Tag @Jaclynhill

The ride or Die Make up Tag @Jaclynhill

Bij de bronzers hoefde ik niet lang te twijfelen. Guerlain wordt niet voor niks the king of bronzers genoemd en dat kan ik alleen maar beamen. Zowel de gewone Terracotta bronzers als de Terracotta Joli Teint zijn hier grote favoriet. Met één van beide zal ik altijd tevreden zijn.

HIGHLIGHT

The ride or Die Make up Tag @Jaclynhill

The ride or Die Make up Tag @Jaclynhill

 

MASCARA

The ride or Die Make up Tag @Jaclynhill

Dit was een makkelijke! De Bobbi Brown Smokey Eye Mascara of de Chanel Volume de Chanel mascara, daar maak je me altijd blij mee!

LIPSTICK

The ride or Die Make up Tag @JaclynhillThe ride or Die Make up Tag @Jaclynhill

Lipstick vind ik moeilijk vooral omdat ik de laatste maanden nog amper lipstick gebruik. In elk geval, als ik er maar ééntje mag uitkiezen wordt het een nude tint van MAC. Mac Crème Cup blijft één van mijn favoriete nude tinten.

LIQUID LIP

Deze sla ik over, ik hou niet van het gevoel die die liquid lipsticks geven. Meestal drogen deze ook heel erg mat op en dat is helemaal mijn ding niet.

GLOSS

The ride or Die Make up Tag @JaclynhillThe ride or Die Make up Tag @Jaclynhill

Een mooi glossje kan ik af en toe wel appreciëren en dan ga ik ook voor een nude tint. Eén van de mooiste kleuren die ik in glossvorm heb is de Dior Rouge Dior Brillant 468 Bonheur. Ligt tussen roze en koraal, plakt niet overdreven en geeft voldoende glans én kleur.

LASHES

Hier zou ik gerust zonder kunnen. Wie heeft er fake lashes nodig als je een fijne mascara hebt?

EYESHADOW PALETTE

The ride or Die Make up Tag @JaclynhillThe ride or Die Make up Tag @Jaclynhill

Dit is ook weer zo’n moeilijke, ik heb echt heel erg veel palettes, in alle kleuren van de regenboog maar ik grijp altijd terug naar die met de meeste nude tinten. Het kan dan ook bijna niet anders dat ik dan voor een Urban Decay palette zou kiezen, ik heb alle Naked Palettes en gebruik ze nog steeds met heel veel plezier. Ze staan garant voor goed gepigmenteerde en makkelijk te blenden kleuren en bovendien zit er in elk palette een mooie mix van matte en glanzende kleuren. Ik koos voor het Naked 2 Basics Palette omdat dit voor mij hét palette is om makkelijk een work-proof look te maken.

SETTING SPRAY

The ride or Die Make up Tag @Jaclynhill

Dit was misschien wel de makkelijkste van allemaal! De enige setting spray die ik gebruik is de Urban Decay All Nighter. Deze zorgt een hele dag voor een flawless face zelfs met hittegolftemperaturen. Ik kijk trouwens heel erg uit naar het Naked Ultimate Basics palette dat in het najaar hier in België zou moeten uitkomen.  Het bevat allemaal tinten die nog niet eerder zijn uitgebracht. Heel benieuwd!

PERFUME

The ride or Die Make up Tag @JaclynhillThe ride or Die Make up Tag @Jaclynhill

Om een parfum te kiezen had ik toch net iets meer moeite. Uiteindelijk bleven er twee over Chanel Coco Mademoiselle en de Viktor&Rolf Flowerbomb. En ik koos als ultieme favoriet voor de laatste. Hij is zo zoet en zwaar én heel erg aanwezig, ik ben er dol op. Ik heb altijd een flesje in mijn badkamer staan en grijp er heel regelmatig naar terug!

Dit was de The ride or Die Make up Tag @Jaclynhill! Vind je deze leuk? Neem hem dan zeker over en plaats een linkje zodat ik de jouwe ook een keer kan lezen!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *