Revlon Colorstay 16 hour Eyeshadow Quad 530 Seductive + EOTD

Revlon kennen jullie vast wel van hun foundations, de Revlon Photoready is misschien wel het meest bekende product van Revlon. Eén van mijn favoriete foundations trouwens, alleen heel jammer dat ik mijn kleur altijd via Ebay moet bestellen, er zijn hier jammer genoeg maar vier of vijf kleuren beschikbaar. Ook de Revlon Colorstay Foundation zullen jullie wel kennen, voor velen ook een Holy Grail omdat hij zo langhoudend is. Revlon komt nu met de Colorstay 16 hour Eyeshadow quads, deze oogschaduw zou zestien uur mooi op zijn plaats moeten blijven zitten zonder kleur te verliezen of te creasen. Acht palletjes worden er uitgebracht, Addictive (500), Decadent (505), Adventurous (515), Siren (525), Seductive (530), Goddess (535), Inspired (540) en Serene (560).

Ik kreeg de quad Seductive opgestuurd en dit is eigenlijk mijn eerste kennismaking met de oogschaduw van Revlon! De foundations en lipproducten vind ik fijn, hoog tijd dus om de oogschaduw ook te ontdekken! Seductive is een quad vol met paarse kleurtjes, twee donkere en twee lichte kleurtjes, perfect voor een avondlook maar ook voor overdag.

Achteraan het doosje vind je een handleiding om de kleuren te gebruiken, aan jou de keuze om dat te doen of zelf te experimenteren. Binnen in het doosje zit een sponsapplicator, ik ben er niet zo’n fan van maar als je niet veel kan meenemen kan je ze eventueel wel gebruiken.

In de quad zit één matte kleur en dat is de kleur linksonder, de drie overige kleuren hebben een klein beetje shimmer.

Ik las op andere blogs dat de kleuren uit sommige quads niet zo gepigmenteerd zouden zijn. Bij deze Seductive quad is dat zeker niet het geval, het pigment is meer dan behoorlijk!

De flits van mijn fototoestel neemt heel wat kleur weg want eigenlijk is de look veel feller dan je hier ziet. De oogschaduw brengt heel makkelijk aan maar ik heb wel behoorlijk wat last van fall out maar dat kan je verhelpen door je kwast eerst wat nat te maken met bv MAC Fix+. Of de oogschaduw zestien uur houdt weet ik niet, maar hij blijft wel een hele dag mooi op zijn plaats zitten zonder zijn kleur te verliezen en dat vind ik al heel wat. Revlon heeft me aangenaam verrast met deze quad!

Je kan de Revlon Colorstay 16 hour Eyeshadow quads vinden bij Galleria Inno, Planet Parfum, ook in sommige plaatselijke parfumeriën zal je ze kunnen terug vinden. Je kan ze sinds vorige week kopen en dat voor 12.95 euro.

Heb jij de Revlon Colorstay 16 hour Eyeshadow Quads al geprobeerd en wat vind je er van?

10 thoughts on “Revlon Colorstay 16 hour Eyeshadow Quad 530 Seductive + EOTD

  1. Lavendel is niet echt mijn ding, maar hij past vlekkeloos bij jouw huid! Bovendien is de pigmentatie erg mooi. Jammer genoeg geen Revlon in de buurt, anders ging ik ook wel eens snuffelen!

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Sommige “normale” parfumeriën, dus geen ketens, hebben Revlon. Je moet zeker eens rondkijken, ik kwam er hier ook heel toevallig achter 🙂

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *