Revlon Colorburst Lip Butter Cotton Candy X Pink Truffle

Smeuïg, zacht als boter, hydraterend en mooie kleuren… Dat zijn zo een beetje de woorden die uit Amerika kwamen over de Revlon Colorburst Lip Butters. Wij hebben er maanden moeten op wachten maar eindelijk zijn ze hier ook te koop. Ik heb ze een paar keer via Ebay willen bestellen maar heb het dan toch niet gedaan, gewoon omdat ik niet zeker was van de kleur. Vorige week zaten er opeens twee Revlon Colorburst Lip Butters in mijn brievenbus en het blijken echt kleuren te zijn die ik zelf ook zou nemen!

Links zie je 045 Cotton Candy en rechts 001 Pink Truffle. Op deze foto zie je duidelijk dat Cotton Candy iets meer shimmer heeft dan Pink Truffle.

Cotton Candy geswatcht en op mijn lippen.

En Pink Truffle geswatcht en op mijn lippen.

Dat de Lip Butters zo zacht als boter zijn mag je zelfs letterlijk nemen. Cotton Candy zat in mijn handtas en heeft een klein beetje last gehad van het weer, gelukkig draaide ik hem niet helemaal open anders was hij zo uit de tube gelopen. Ik heb hem nadien een tijdje in de koelkast gelegd en nu heeft hij min of meer terug zijn normale vorm.

Verder maken ze de naam Lip Butter meer dan waar want de lipsticks glijden echt over je lippen en ze voelen gehydrateerd aan. De combinatie van mango, shea en kokos verzachten en verzorgen je lippen, vooral de kokos ruik je goed en i love it!

Buiten de twee kleuren die je hierboven zag zijn er nog zes andere kleurtjes beschikbaar Raspberry Pie (010), Peach Parfait (025), Candy Apple (035), Lollipop (075), Crème Brûlée (095) en Macaron (096).

Pink Truffle is echt een mooie kleur als je houdt van my lips but better! De swatch lijkt niet zo mooi vind ik zelf maar op mijn lippen is hij echt perfect!

De Revlon Colorburst Lip Butters zijn te koop voor 10.50 euro en dit bij Inno en sommige parfumeriën. Ik heb het geluk dat ik bij mij in de buurt een parfumerie heb die Revlon verkoopt dus ik ga zeker de andere kleurtjes ook eens bekijken, ik ben fan!

Heb jij de Revlon Colorburst Lip Butters al gespot?

 

14 thoughts on “Revlon Colorburst Lip Butter Cotton Candy X Pink Truffle

 1. Nee, heb ze vorige week nog gezocht in de Inno, maar ze waren er nog niet… Mooie kleurtjes!!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik zag ze vorige week ook nog niet in de Inno. Heel misschien heeft Parfumerie Isabelle ze al in Wilrijk. Ik weet dat zij Revlon verkoopt, zaterdag eens kijken 🙂

  [Reply]

 2. Zijn er ook revlon verkooppunten in Antwerpen?

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Zeker! Sommige particuliere parfumeries hebben Revlon maar ook Inno op de Meir in Antwerpen.

  [Reply]

 3. Aangezien ik erg snel last heb van droge lippen klonk een mix van lippenbalsem en lipstick natuurlijk erg aanlokkelijk, maar na een hoop miskopen die me allemaal hetzelfde beloofden, bleef ik er toch een beetje sceptisch tegenover staan. Maar nadat ik hier zag dat het product echt werkt en dat ik er ook zelf eentje heb gekocht ,moet ik me nu inhouden om niet meteen naar de winkel te lopen en ze allemaal in één keer mee te nemen!!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *