Revlon Colorburst Lip Butter Cotton Candy X Pink Truffle

On July 10, 2012 by MissBeautyEtc

Smeuïg, zacht als boter, hydraterend en mooie kleuren… Dat zijn zo een beetje de woorden die uit Amerika kwamen over de Revlon Colorburst Lip Butters. Wij hebben er maanden moeten op wachten maar eindelijk zijn ze hier ook te koop. Ik heb ze een paar keer via Ebay willen bestellen maar heb het dan toch niet gedaan, gewoon omdat ik niet zeker was van de kleur. Vorige week zaten er opeens twee Revlon Colorburst Lip Butters in mijn brievenbus en het blijken echt kleuren te zijn die ik zelf ook zou nemen!

Links zie je 045 Cotton Candy en rechts 001 Pink Truffle. Op deze foto zie je duidelijk dat Cotton Candy iets meer shimmer heeft dan Pink Truffle.

Cotton Candy geswatcht en op mijn lippen.

En Pink Truffle geswatcht en op mijn lippen.

Dat de Lip Butters zo zacht als boter zijn mag je zelfs letterlijk nemen. Cotton Candy zat in mijn handtas en heeft een klein beetje last gehad van het weer, gelukkig draaide ik hem niet helemaal open anders was hij zo uit de tube gelopen. Ik heb hem nadien een tijdje in de koelkast gelegd en nu heeft hij min of meer terug zijn normale vorm.

Verder maken ze de naam Lip Butter meer dan waar want de lipsticks glijden echt over je lippen en ze voelen gehydrateerd aan. De combinatie van mango, shea en kokos verzachten en verzorgen je lippen, vooral de kokos ruik je goed en i love it!

Buiten de twee kleuren die je hierboven zag zijn er nog zes andere kleurtjes beschikbaar Raspberry Pie (010), Peach Parfait (025), Candy Apple (035), Lollipop (075), Crème Brûlée (095) en Macaron (096).

Pink Truffle is echt een mooie kleur als je houdt van my lips but better! De swatch lijkt niet zo mooi vind ik zelf maar op mijn lippen is hij echt perfect!

De Revlon Colorburst Lip Butters zijn te koop voor 10.50 euro en dit bij Inno en sommige parfumeriën. Ik heb het geluk dat ik bij mij in de buurt een parfumerie heb die Revlon verkoopt dus ik ga zeker de andere kleurtjes ook eens bekijken, ik ben fan!

Heb jij de Revlon Colorburst Lip Butters al gespot?

 

14 Responses to “Revlon Colorburst Lip Butter Cotton Candy X Pink Truffle”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 4 = two

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>