Review Kérastase Nutri Thermique – Nectar Thermique

Net voor ik op vakantie vertrok kreeg ik een leuk pakketje toegestuurd. Allemaal producten die je normaal gezien enkel bij de kapper kunt kopen.

Het volgende heb ik er al van getest:

Links zie je de Kérastase Nectar Termique en rechts de Kérastase Nutri Thermique.

Ik heb ze allebei gebruikt de dag na dat ik van vakantie terug kwam, mijn haar kon echt een maskertje gebruiken na een hele week zon en zwembadwater. Als je je haar regelmatig kleurt of zoals ik een balyage (kleurschakeringen) laat zetten krijgt je haar het wel te verduren en is het echt nodig om het goed te verzorgen.

Mijn oordeel:

Normaal gezien heb ik moeite om mijn haar te kammen na dat ik het gewassen heb, ook al heb ik een conditioner gebruikt, mijn punten zijn vrij droog en daardoor een beetje onhandelbaar, maar na het gebruik van de Kérastase Thermique had ik hier zo goed als geen moeite mee. Je hebt maar heel weinig nodig hiervan, ook al een pluspunt en het ruikt nog eens lekker ook.

De Nectar Thermique gebruik je als bescherming voor dat je je haar gaat stijlen of brushen. Of dit echt werkt kan je, vind ik pas weten nadat je het een tijdje gebruikt, dus hier kom ik later op terug.

Dit zijn dus hele fijne producten, het enige minpuntje misschien is de prijs, het masker ligt rond de 30euro en de bescherming rond de 20euro. Een kleine tip, in Sluis kortbij Knokke aan zee hebben ze een heleboel kapperswinkels en de prijzen liggen daar een heel stuk lager dan dat je de producten bij de kapper zou kopen. Je hebt er nog een aantal andere leuke winkeltjes dus zeker eens de moeite om een uitstapje te doen 🙂

Ik heb nog een aantal producten gekregen maar hierover later meer.

2 thoughts on “Review Kérastase Nutri Thermique – Nectar Thermique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *