Pupa Navy Chic Spring 2014 X Swatches

SONY DSCSONY DSC

Pupa Navy Chic is de nieuwe lente collectie van Pupa.  De verpakking is voor mij meteen een schot in de roos, ik hou van streepjes en van navy 🙂 Maar ook de producten zelf zijn meer dan het bekijken waard.

SONY DSC

Ik kreeg twee producten uit deze collectie en vooral de Like a Doll Blush is voor mij de uitschieter.

SONY DSCSONY DSC

De Pupa Like a Doll blush (22.50 euro) is beschikbaar in twee LE tinten, Navy Chic Pink die je hierboven ziet en Navy Chic Coral. Normaal ben ik meer fan van koraalkleurtjes maar dit roze is toch wel heel erg mooi. Nog een pluspunt van deze blush is dat hij mat is. Voor mij mogen blushes altijd mat zijn, glans kan je zelf makkelijk toevoegen door een highlighter te gebruiken.

SONY DSCOok nieuw en LE zijn de Pupa Long Lasting Matt Lipsticks (16.60 euro), verkrijgbaar in drie tinten, Cranberry Red die je hierboven ziet,  Chic Pink en Deep Red.

sized_102

De lipstick is heel erg creamy en makkelijk aan te brengen. Hij hoort mat te zijn maar dat is hij voor mij niet helemaal, er zit nog behoorlijk wat glans in. De kleur is niet echt mijn ding omdat hij redelijk fel is en iets minder draagbaar, of voor mezelf dan toch, maar ik hou wel van het gevoel van de lipstick op mijn lippen. Ze blijven zacht en gehydrateerd zonder kleur te verliezen want deze lipstick krijgt een tien voor houdbaarheid. Deze lipstick heeft me nieuwsgierig gemaakt, misschien moet ik Chic Pink eens van kortbij gaan bekijken, ik heb zo het idee dat dit meer een kleur voor mij zal zijn.

1

bron foto

Zelf benieuwd geworden naar deze Pupa Navy Chic Collectie en wil je weten waar deze te koop is? Bel +32 (0)9 364 51 10 of mail naar info@neolabo.be, hier kunnen ze meteen een verkooppunt in jouw buurt geven.

 

2 thoughts on “Pupa Navy Chic Spring 2014 X Swatches

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *