ProNails Valentijn 2016 Pink Attitude

ProNails Valentijn 2016 Pink Attitude

ProNails Valentijn 2016

Ik vind Valentijn tof. Nàh i said it. Tegenwoordig is het in om te zeggen dat het allemaal maar commercieel gedoe is en ja dat is het ook maar ik vind het wel leuk. Wij maken er zondag in ieder geval een leuke dag van met ons gezinnetje te beginnen met een lekker ontbijtje! Mijn nagels, die zet ik speciaal in de verf met twee kleurtjes uit de Pink Attitude collectie voor Valentijn van ProNails. Het hoeft niet altijd rood te zijn, toch? De bijgeleverde stickertjes maken het helemaal af, nu is het nog kiezen tussen de verschillende opties!

ProNails Bite MeProNails Nail Art Heartbeats Black

Als je geen handige harry bent net als ik dan is nail art misschien ook geen optie voor jou. Daarom zijn deze stickertjes ook zo leuk. Je nagels zien er meteen een stuk vrolijker uit zonder al te veel moeite.

ProNails Valentijn 2016

ProNails Bite Me is echt een prachtige kleur, niet rood of roze maar ergens tussen in en met een prachtige glans. Ik gebruikte twee laagjes om de kleur mooi vol en dekkend te krijgen en werkte de nagel af met de hartjes-stickertjes. Zo leuk en zo simpel!

ProNails Bite MeProNails Nail Art Lovely Lace

Ook heel erg leuk is deze ProNails Lovely Lace Nail Design Patch. Uitknippen in de vorm die je zelf wil, aanbrengen en klaar. Ik gebruikte deze gewoon om mijn nagel maar je kan hem ook over je nagellak aanbrengen, wel zorgen dat je nagellak goed droog is want anders wordt het een knoeiboel. Afwerken met een topcoat en klaar! Deze stickers blijven makkelijk een week zitten dit houdt zelfs geen enkele nagellak vol.

ProNails Girls On TopProNails Valentijn 2016

Topcoats vind ik persoonlijk net iets leuker dan een glitter nagellak en dan vooral omdat het iets makkelijker is om te verwijderen. Deze ProNails Girls on Top past perfect bij de ProNails Bite Me nagellak maar ook op een zwarte of pastel nagellak zal deze heel erg  mooi zijn. De topcoat is niet te dik en hierdoor brengt hij makkelijk aan en kan je de glitters die er in zitten makkelijk verdelen.

Wil je graag weten waar ze deze producten verkopen? Check dan even de website van ProNails, zo vind je meteen een verkooppunt in je buurt.

One thought on “ProNails Valentijn 2016 Pink Attitude

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *