ProNails Meet the Royals

ProNails Meet the Royals

ProNails Meet the Royals

Na mijn leuk experimentje met de Frosted White Nails van ProNails heb ik de smaak te pakken! Het zijn nog steeds geen ingewikkelde nail-arts maar je komt met simpele stickertjes al een heel eind. Neem twee lakjes uit de Heritage collectie en voeg daar de Meet the Royals aan toe en met een beetje prutswerk krijg je iets heel leuk!

Maar eerst de swatches van de lakjes!

pronails Folksy Frockpronails Folksy Frock

ProNails Folksy Frock is een rood/oranje kleur die na twee laagjes volledig dekt. Als je houdt van een jelly effect dan zou je het kunnen houden bij één laagje.

pronails blood sisterspronails blood sisters

ProNails Blood Sisters is een warme bordeaux kleur die twee laagjes nodig heeft om de kleur volledig te laten dekken.

ProNails Meet the Royals

De figuurtjes die je bij de Meet the Royals nail stickers krijgt zijn in verschillende grootten. Heel erg fijn want als je net als ik een klein nagelblad hebt zou je er anders weinig mee kunnen doen. Veel merken houden hier geen rekening mee maar ProNails doet dat wel. Fijn!

pronails meet the royals

Eh voila! Ik bracht twee laagjes van Pronails Blood Sisters aan, kleurde de tips van mijn nagels met ProNails Folksy Frock en plakte dan de stickertjes. Afwerken met een topcoat en klaar! Mits een goede topcoat lossen de stickertjes niet, ik had zelfs wat moeite om ze er af te krijgen.

Wat denk jij? Ziet er leuk uit, niet?

4 thoughts on “ProNails Meet the Royals

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *