ProNails in the Mix x Winter Editon

SONY DSC

Waar ProNails vroeger vooral een merk was dat zich richtte op professionele nagelstylistes kan je nu zelf ook heel makkelijk thuis aan de slag met de nagellakjes van ProNails! Ze zijn makkelijk in gebruik door de brede, platte brushes, keuze van kleuren in overvloed en ook heel regelmatig LE collecties.

sized_IMG_3278

De Denim Dots Collectie zag je hier al passeren of toch al twee van de drie kleurtjes, Dirty Denim en Action Painting vind je hier en vandaag kan ik het derde lakje uit deze collectie laten zien, Greyt Foundation.

SONY DSCsized_pronails greyt foundation

Greyt Foundation heeft twee laagjes nodig om volledig dekkend te zijn en door de twee laagjes gaat hij ook net iets meer glanzen.

sized_IMG_3279

Bij Pronails inspiratie genoeg om de drie kleuren te gebruiken, je kan de kleuren van Denim Dots heel mooi samen combineren.

sized_IMG_3272

De Red Manifest collectie bestaat dan weer uit allemaal roodtinten, als je van rood houdt zal je in deze collectie zeker een kleurtje vinden dat je aanspreekt.

SONY DSCsized_pronails python's potion

ProNails Phyton’s Potion is een mooie bordeauxrode kleur die vooral opvalt door zijn glans. Ik heb geen topcoat gebruikt bij deze swatches en de glans is echt prachtig.

sized_IMG_3276

De ProNails collecie Easy does it collectie is er ééntje waarvan ik alle kleuren wel zou willen, heel gevarieerd en heel makkelijk te combineren.

SONY DSCsized_pronails noir de noir

Iedereen zou dit zwart lakje is zijn collectie moeten hebben, zwart moet diepzwart, volledig dekkend en een mooi glans hebben. ProNails Noir de Noir heeft dit allemaal!

sized_IMG_3270

Ben je een beetje creatief dan kan je deze nailart makkelijk zelf maken. ProNails heeft trouwens heel veel leuke stickertjes en steentjes die je makkelijk zelf kan aanbrengen.

Inspiratie genoeg om je nagels te lakken! De nagellakjes kosten 12.50 euro en de nailartaccesoires kan je al kopen vanaf 4.25 euro.

Op de site van Pronails, www.pronails.com kan je terecht voor de verkooppunten maar ook voor handige tips en tricks.

One thought on “ProNails in the Mix x Winter Editon

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *