ProNails Denim Dots NOTD Dirty Denim X Action Painting

SONY DSC

Een hele tijd geleden, tijdens de Beautydag van UPR mocht ik de nieuwe collecties van ProNails al gaan bekijken en ik wist meteen dat de Denim Dots een collectie voor mij was. Een jeanskleurtje voor op je nagels? Yes please! Ik leef zowat in jeans dus nu matchen mijn nagels ook nog eens.

SONY DSC

ProNails Dirty Denim is een vuil donkerblauw kleurtje, bijna petrol.

SONY DSCSONY DSC

ProNails Action Painting is een transparante topcoat met verschillende soorten zwart en zilveren glitters, je ziet er echt alle vormen in terug komen.

sized_dsc06121

En dit is het resultaat op mijn nagels. ProNails lakjes lakken altijd heel erg fijn en zijn in één laagje dekkend. Ook de topcoat brengt makkelijk aan, je kan de glitter makkelijk verdelen. Het staat perfect bij deze kleur maar ik denk dat deze topcoat bij zowat elke kleur mooi staat

Voor het dichtstbijzijnde verkooppunt van ProNails kan je terecht op www.pronails.com, voor deze lakjes betaal je 12.50 euro.

3 thoughts on “ProNails Denim Dots NOTD Dirty Denim X Action Painting

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *