Pronails Bleached Collection X Early Adopter X Instant Antidotes

SONY DSC

Hoe meer nagellakcollecties ik zie, hoe meer ik naar de lente verlang. Bij al die pastelkleurtjes hoort gewoon de zon! Tijdens de UPR Beautyday maakte ik kennis met een aantal nieuwe Pronails collecties en op deze Pronails Bleached collectie was ik meteen verliefd!

SONY DSC

Hier zie je alle kleuren op een rijtje, van links naar rechts Road to Infinity – Sunset Serenity – Instant Antidote – The Silver Lining – Early Adopter en Nouvelle Vague. Stuk voor stuk echt lentekleurtjes!

SONY DSC

Ik kreeg twee kleurtjes mee naar huis, Early Adopter en Instant Antidote. Voor mij de twee mooiste kleuren uit deze collectie, alhoewel dat Nouvelle Vague mij ook wel het perfecte baby blauw lijkt.

SONY DSC

sized_043

Pronails Early Adopter is een gebleekte, lichtgroen kleur met een zilveren shimmer. Zo jammer dat de zon niet scheen toen ik deze foto’s nam want de shimmer maakt de kleur extra kleur.

SONY DSC

sized_045a

Als je ook maar een klein beetje van roze houdt dan is Pronails Instant Antidotes zeker iets voor jou.

De Bleached Collectie is vanaf nu te koop. Op zoek naar verkooppunten? Die kan je hier terug vinden.

Wat vind jij van deze collectie?

 

3 thoughts on “Pronails Bleached Collection X Early Adopter X Instant Antidotes

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *