Professionails F/W 2011

Het tweede merk dat op het progamma stond van de UPR Beauty Day was Professionails, zij stelden ook hun nieuwe collecties voor F/W voor. Allemaal kleurtjes die je in de natuur terug vindt, aardetinten en verschillende soorten groen vind je er in terug. Een overzicht!

La chasse

 

 

Le Diner

 

 

Sacred

 

 

De Sacred Collectie is misschien wel mijn favoriete van de drie! Drie roodtinten die echt mooi zijn!

Fel rood dat ideaal voor de komende feestdagen zal zijn.

 

Ook werd So Polish voorgesteld. Een nagellak die 14 dagen mooi blijft én op een half uurtje is het gefikst! Misschien zou dit wel een fijne vervanging voor mijn gelnagels zijn! Je bent sowieso voor het bijwerken van gelnagels al minstens anderhalf u kwijt. Ook is de gel voor je nagels niet erg gezond, neem je de gel er af blijven er heel broze nagels over. Bij So Polish is dit niet het geval omdat er niet aan je nagelbed gevijld wordt, zo worden je nagels ook niet zwakker, alleen maar sterker want door de So Polish blijven je nagels in goede conditie. Er zijn ondertussen al acht kleuren beschikbaar maar dit zullen er in de toekomst nog veel meer worden.

Hoe aanbrengen?

 

 

Hoe verwijderen?

 

Hierboven zie je de nagelstyliste in actie bij Eva, een half uurtje later had zij mooi gekleurde nagels!

 

Ook kregen we enkele kleurtjes mee om te testen van de nieuwe Professionails collectie.

 

Van links naar rechts n°258 – n°260 – n°250

Hier mogen jullie binnenkort zeker NOTD’s van verwachten. Al is het nog geen herfst of winter, ik krijg wel al zin om de kleuren te gebruiken!

 

6 thoughts on “Professionails F/W 2011

  1. Ik heb de ‘Sopolish’ al een hele tijd, maar dan van een ander merk en daar heet het Soak Off. Werkt toch iets anders, zeker het bijwerken. Maar het verstevigt je natuurlijke nagel en daar ging het bij mij om!

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Daar had ik ook al eens van gehoord!

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *