Preview Kiehl's Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

Preview Kiehl’s Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

Preview Kiehl's Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

Hi Mr Bones, lang niet gezien! Een tweetal weken geleden mocht ik in Preview Kiehl’s Nightly Refining Micro-Peel Concentrate gaan ontdekken. Place to be was Le 2eme Etage in Hoeilaart waar we verwacht werden in de serre.

Preview Kiehl's Nightly Refining Micro-Peel ConcentratePreview Kiehl's Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

Voor we aan de prachtig gedekte tafel mochten plaats nemen kregen we nog een huiddiagnose. (spot je Stamatia op de foto?) Als je al eens bij Kiehl’s bent langs geweest ken je het vast wel. Aan de hand van twee patches op het voorhoofd en de wangen word je huidtype bepaald en met een toestelletje word het vochtgehalte in je huid gemeten. Ik heb nog steeds een gemengde huid met een licht tekort aan vocht, iets wat ik de laatste jaren probeer onder controle te houden.

Preview Kiehl's Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

Na dat verdict alle producten op een rijtje die de Kiehl’s experten voor mijn huid adviseren. Een aantal hiervan heb ik in het verleden al gebruikt, zoals de Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate en dit serum zou ik me toch nog eens opnieuw moeten aanschaffen, het is en blijft een heerlijk product. Ook de nieuwe maskers van Kiehl’s staan hoog op de to try list wegens heel veel fijne reviews.

Preview Kiehl's Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

Wist je trouwens dat je bij Kiehl’s kan sparen voor travel size verpakkingen? Gewoon je lege flesjes en potjes binnen brengen, er voila!

Preview Kiehl's Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

Tijdens het eten werd het nieuwe product voorgesteld, het Kiehl’s Nightly Refining Micro-Peel Concentrate. Een nieuwe at home exfoliërende peeling op basis van quinoa. Even efficiënt als een peeling in een instituut maar veel zachter voor je huid.

Preview Kiehl's Nightly Refining Micro-Peel ConcentratePreview Kiehl's Nightly Refining Micro-Peel ConcentratePreview Kiehl's Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

Zei ik al dat het eten héél erg lekker was? Het zag er niet alleen heel erg mooi uit, het was ook super lekker!

Preview Kiehl's Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

De  Kiehl’s Nightly Refining Micro-Peel Concentrate zal vanaf april te koop zijn op Kiehls.be en in store. Mijn review volgt binnen een paar weken!

Dankjewel Kiehl’s en Céline voor de fijne avond!

4 thoughts on “Preview Kiehl’s Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

 1. Hmmm, ik krijg alweer honger 😀
  Ik heb al veel van die staaltjes gebruikt, ik moet zeggen dat ik toch een paar nieuwe, echt fijne producten gevonden heb. Meer van dat, Kiehl’s!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Het was af! bij Kiehl’s weten ze hoe ze een blogger moeten aanpakken 😉

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *