Preview Guerlain Summer 2014 X 30 jaar Guerlain Terracotta

SONY DSCDonderdag trok ik naar Brussel om de nieuwigheden te gaan ontdekken van Guerlain en ook om een beetje terug te gaan in de tijd! Guerlain viert dit jaar het 30-jarig bestaan van de Terracotta lijn, dat kan al tellen.

SONY DSCSONY DSC

 

De verpakkingen van de Guerlain producten zijn er heel wat op vooruit gegaan, al waren ze in die tijd waarschijnlijk wel chique.

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Op zoek naar een bronzer? Dan zit je bij Guerlain helemaal goed. Sinds ze 30 jaar geleden werden gemaakt is er misschien wel iets aan de samenstelling en de verpakking veranderd maar in de eerste plaats wilde Guerlain een bronzer creëren die een heel natuurlijk resultaat geeft zonder er na een tijdje compleet oranje uit te zien. Daarom werden ze ook in zoveel kleuren uitgebracht, het zou heel raar zijn moest je tussen al deze kleuren niet de perfecte bronzer kunnen vinden.

SONY DSC

 

Nieuw en LE in het Terracotta gamma is de  Terracotta After Sun Cream, geen zonneproducten dit jaar maar de Terracotta Sunless is wel opnieuw verkrijgbaar. Dit is een zelfbruinergel die vorig jaar al heel wat fans had. Hoog tijd dat ik deze ook eens probeer voor mijn melkflessen 😉

SONY DSC

 

Niet nieuw maar ook hoog wislistmateriaal zijn de Terracotta Blushes. Heb ze nog niet geprobeerd maar ze zien er in elk geval wel heel erg mooi uit!

SONY DSC

Vorig jaar was ik helemaal gek op de Guerlain Beauty Booster (review vind je hier) en heb ik de tube bijna helemaal opgebruikt. Ik was van plan om hem opnieuw te kopen  maar ik denk dat ik eerst deze Guerlain Terracotta Joli Teint ga gebruiken. Geen beauty booster deze keer maar een Beautyfying Foundation. Dat klinkt als muziek in mijn oren! Ik heb hem even kunnen swatchen en hij voelt licht en luchtig aan met een behoorlijke dekking, perfect voor tijdens de zomermaanden! Hij is verkrijgbaar in drie tinten (eigenlijk vijf maar bij ons zullen er maar drie kleuren beschikbaar zijn) en zal heel snel de mijne worden 🙂

SONY DSC

In de Guerlain Summer 2014 Collectie zien we een paar kleuren die terug komen maar ook enkele nieuwigheden en een musthave LE.

SONY DSC

Voor het 30- jarig bestaan van de Terracotta bronzers brengt Guerlain een heel speciale editie uit. Het doosje is gemaakt uit ebbenhout en voelt heel erg zwaar aan, pure luxe.

SONY DSCSONY DSC

De Guerlain Sun Celebration is echt enorm groot en bevat vier kleuren. Het zonnetje dat je ziet is een overspray. Jammer dat deze verdwijnt maar de bronzer is veel te mooi om niet te gebruiken. De MUA bij Guerlain gebruikte hem bij me en ik zag er meteen heel erg mooi sunkissed uit, een gezonde glow die ik altijd wel zou willen hebben. In deze collectie zit ook een Bronzing Powder brush, een vrij compacte brush die handig is om mee te nemen. Ik hou persoonlijk liever van een grote brush om bronzer aan te brengen al kan je met zo’n kleintje wel preciezer werken, het is maar wat je zelf het handigst vindt. De sluiting van het doosje is ook een beetje anders dan normaal, je kan het deksel van de bronzer er helemaal afhalen, geen kliksluiting maar magneetjes, leuk gevonden!

SONY DSCJardin Bagatelle en Nahema worden opnieuw uitgebracht, Tonka Imperiale is een nieuw kleurtje. Hiervan mogen jullie heel snel swatches verwachten. In het flesje ziet het er niet echt speciaal uit maar er zit een gouden shimmer in die het toch wel interessant maakt, ben benieuwd wat het geeft op mijn nagels!

SONY DSCSONY DSC

 

De Guerlain Gloss D’Enfer zijn sinds vorig jaar te koop en echt een schot in de roos. Als je geen fan bent van gloss omdat ze zo plakken maar wel houdt van de mooi glans moet je deze eens proberen. Ze plakken niet en de houdbaarheid is meer dan prima. Bovenaan op de foto zie je de LE Guerlain Gloss D’Enfer in Nahema Snack, een prachtige koraalkleur. Onderaan zie je Guerlain Gloss D’Enfer in Praliné, of ik denk dat het deze kleur is, ze zit in elk geval in de permanente collectie.

SONY DSC

 

Ook een nieuwe Guerlain Rouge Automatique, de Tonka Impériale die perfect bij het nagellakje past. De andere kleur zit ook in de permanente collectie, Mitsouko. In de achtergrond zie je rechts ook de nieuwe Cils D’Enfer, deze keer in een zilveren tube om aan te geven dat hij waterproof is.

SONY DSC

Ook de huid wordt verwend bij Guerlain met de Guerlain Super Aqua Crème, verkrijgbaar in drie versies. Een gel crème voor gemengde huid, en een dag- en nachtcréme voor de normale tot droge huid. De Guerlain Super Aqua lijn staat bekend om zijn ingrediënten die de huid vocht toedienen en er ook voor zorgen dat ze het vocht ook vasthouden. De texturen van deze crémes zijn zo zacht en fris, echt aangenaam.

SONY DSCSONY DSC

 

Guerlain brengt in de Super Aqua lijn ook een BB Cream uit, de BB Hydra. Vooral fijn als je geen fan bent van foundations, Guerlain zegt zelf dat dit vooral een getinte dagcrème is.

SONY DSC

Bij het binnenkomen bij Guerlain waande ik me meteen in één of ander tropisch land. De reden?

SONY DSCSONY DSC

De nieuwe geur van Guerlain Aqua Allegoria, Limon Verde. Hou je van cocktails en meer bepaald Caipirinha? Ik in elk geval wel en ik ben dan ook dol op de geur. Van zodra hij uitkomt sta ik in de parfumerie, dit zou wel eens mijn zomergeur kunnen worden!

 

2 thoughts on “Preview Guerlain Summer 2014 X 30 jaar Guerlain Terracotta

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *