Physicians Formula Sexy Booster

SONY DSCSONY DSC

Ik word heel vaak gewoon verliefd op verpakkingen en dat is met deze Physicians Formula Sexy Booster niet anders! Dit merk met zijn leuke verpakkingen kwam ik al heel vaak tegen op buitenlandse blogs maar jammer genoeg was het nog niet te koop in België en ik heb er me nooit aan gewaagd om iets te bestellen. Tot nu, want de DI Lookiss Make Up Store in Leuven verkoopt nu exclusief Physicians Formula en ik hoop dat er meer van deze Lookiss stores zullen openen (Antwerpen please) want het is echt een leuk merk!

SONY DSCSONY DSC

De Physicians Formula Sexy Booster is niet alleen mooi door de verpakking, wat er in zit is ook heel erg leuk. Alleen de geur valt me iets tegen. Ik kan hem niet zo goed omschrijven, iets zoets maar niet zo lekker zoet. Maar goed, vanaf het moment dat je hem aanbrengt is die geur ook gewoon weg en merk je er niets meer van.

SONY DSC

Onderaan in het doosje zit nog een kwastje en een spiegeltje verstopt. Vooral het spiegeltje is heel erg handig!

SONY DSC

Physicians Formula zegt over deze Sexy Booster, “Blush voor een sexy, warme gloed”. Ik vind eerder dat hij een koele ondertoon heeft maar hij kan in elk geval zowat elke huidskleur aan. Ik vind hem echt prachtig! Pigment genoeg, één swipe met je brush is meer dan genoeg om een gezonde blush op je gezicht te toveren.

Het maakt me echt nieuwsgierig naar meer! De prijs? In al mijn enthousiasme heb ik er eerlijk gezegd niet naar gekeken maar als ik het goed heb lag de prijs rond de 16 à 17 euro. Hiervoor krijg je een mooie blush van 5.5 g. Hier kan je zeker een tijdje mee verder!

Heb jij de Physicians Formula producten al geprobeerd? Nog aanraders?

 

3 thoughts on “Physicians Formula Sexy Booster

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *