Philosophy The Microdelivery Peel

SONY DSC

Philosophy is stilaan mijn badkamer aan het veroveren! Philosophy Purity is niet meer weg te denken in mijn badkamer en wordt dagelijks gebruikt.

SONY DSC

Ondertussen is er nog een product bijgekomen dat wekelijks boven wordt gehaald, de Philosophy Microdelivery Peel. Ik heb nog staan twijfelen bij de Microdelivery Triple Acid Brightening Peel, dit zijn aparte patches die je kan gebruiken. Uiteindelijk heb ik de gewone peel genomen, het leek me gewoon zuiniger in gebruik. Ook betaal je voor beide evenveel ,ongeveer 65 euro,dus mijn keuze was snel gemaakt.

SONY DSC

De verpakking van de Philosophy Microdelivery Peel is clean en helemaal in Philosophy stijl. Alleen de vertaling naar het Nederlands is volgens mij niet echt goed gegaan, alles is vrij letterlijk vertaald. Je kan het niet zo goed zien maar het is vertaald a la Google Translate als je begrijpt wat ik bedoel 😉

SONY DSCSONY DSC

The Microdelivery Peel bestaat uit twee stappen die ik de laatse weken enkel zondagavond onderga. Het gele goedje zijn de Vitamine C/Peptide kristallen, je hebt met een koffielepeltje genoeg, en dit breng je aan op je huid met ronddraaiende bewegingen. Nadien breng je de melkzuur/salicylzuur activerende gel aan, door deze gel begint alles te bruisen en wordt het ook warm. Ik had het eerlijk gezegd een beetje warmer verwacht en iets langer. Toen ik het kocht bij ICI Paris Xl zei de verkoopster dat ik zeker niet mocht schrikken want het zou wel eens warm kunnen worden, zo warm werd het echt niet 🙂 Ik laat het laagje nog een minuutje of twee zitten en dan neem ik alles weg met een warm vochtig washandje. Philosophy belooft met dit product een babyzacht huidje die zelfs pigmentvlekjes vermindert. Het eerste is zeker en vast het geval, het tweede durf ik niet met zekerheid zeggen. Het is winter en dan zijn mijn pigmentvlekjes sowieso een heel stuk minder. Voor gevoelige huidjes raad ik dit product af, zeker een drogere huid zou wel eens last van irritaties kunnen krijgen maar als je een normale, gemengde huid hebt raad ik dit zeker aan. Ik heb het idee dat mijn huid door dit product meer in balans is en ook mijn make-up blijft er mooier door zitten. Maar ik heb zo wel mijn twijfels of ik dit product zal gebruiken tijdens de lente en zomermaanden. Er wordt sterk afgeraden om na gebruik teveel in de zon te zitten. Nu gebruik ik dan wel een spf tijdens de zomermaanden onder mijn make-up maar ik denk niet dat dat voldoende zal zijn om mijn huid echt te beschermen. Ik vrees dan ook dat ik dit product zal opbergen tijdens de warmere maanden met veel zonneschijn, beter voorkomen dan een irritatie oplopen!

Maar voor nu ben ik fan en geen kleintje!

11 thoughts on “Philosophy The Microdelivery Peel

 1. Ik heb er heel veel irritatie van gehad en heb het dan ook jammer genoeg moeten opbergen, want het was best een aardige duit en ik kreeg er inderdaad een heerlijk zacht huidje van.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Tot hiertoe is dat bij mij niet het geval, hoop dat dat zo blijft 🙂 Wel jammer dat het voor jou niet werkte!

  [Reply]

 2. Hier is het ook een zondag-ritueel geworden (al vergeet ik het wel eens), maar ik vind een zalig product, mijn huid is zo zacht!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik zou het ook niet meer kunnen missen 🙂

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *