Philosophy Melon Daiquiri Lipgloss

Philosophy heeft heel wat heerlijke ruikende producten voor de douche en het bad maar wist je dat Philosophy ook heerlijke ruikende glossjes heeft? Ik zei het al eerder, ik ben een beetje afgekickt van lipgloss maar voor deze maak ik graag een uitzondering! Ze ruiken niet alleen heerlijk maar doordat ze zo lekker smaken zou je ook nog de hele tijd aan je lippen willen likken. En dat is wat ook gebeurd met deze Melon Daiquiri Lipgloss, er staat niet voor niks op de tube, Sweet Kisses are the best treat. Gegarandeerd succes met deze lipgloss!

Geen kwastje of een sponsapplicator maar dat is ook niet echt nodig bij deze lipgloss, je kan hem perfect aanbrengen met de plastic applicator. Je kan hem makkelijk aanbrengen zonder spiegeltje al moet je toch een beetje oppassen, er zit toch wel wat glitter in.

Heel veel kleur geeft hij niet maar wel glitter en glans. Je kan hem gebruiken over een lipstick voor wat meer glans maar ook gewoon op zichzelf. Hij is mooi, smaakt en ruikt lekker maar hij plakt, en geen klein beetje. Ik gebruik hem dus enkel als ik mijn haar in een staartje doe want anders plakt al mijn haar gegarandeerd aan mijn mond. Maar ik zei het al eerder voor deze maak ik graag een uitzondering 🙂

Philosophy is exlusief te koop bij ICI Paris XL.

Ben jij ook zo fan van de Philosophy geurtjes?

 

7 thoughts on “Philosophy Melon Daiquiri Lipgloss

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *