Philosophy Eternal Grace

Hier wachten we al maanden op, eigenlijk zelfs al jaren! Eindelijk is Philosophy verkrijgbaar in België en wel bij mijn meest geliefde Beauty Shop Ici Paris XL! Voorlopig enkel maar online maar dat kan de pret niet drukken. Achter elk product van Philosophy hangt, hoe kan het ook anders een hele filosofie die je kan terugvinden op de verpakking. Ik kreeg twee producten uit de Eternal Grace lijn, een EDT en de bijhorende bodylotion. Perfecte match!

Philosophy Eternal Grace Spray Fragance is een heel frisse, bloemige geur. Als je de “filosofie” op het doosje leest zou je er jezelf eeuwig jong door moeten voelen. Daar doen we het voor, niet?

Het flesje van Eternal Grace is sober en klassiek maar toch straalt het luxe uit. De geur blijft niet zo heel lang hangen maar dat komt doordat ik hem op dit moment enkel op mijn polsen gebruik. Parfum in mijn hals spuiten is op dit moment geen optie! Voor deze EDT betaal je 41.30 euro voor 60ml. Ik vind dit een zeer schappelijke prijs!

De Philosophy Eternal Grace Perfumed Firming Body Emulsion is verrijkt met olijf- en macadamianotenolie maar ook Shea Butter en Vitamine C en E om de huid te verzachten en het vocht in de huid vast te houden. Zoals je al kan raden heeft deze dezelfde geur als de Eternal Grace EDT.

Ook op deze fles kan je weer de filosofie rond het product vinden. Ik ben gek op de geur van Eternal Grace en parfumeren met de Eternal Grace EDT is eigenlijk niet meer nodig als je deze gebruikt hebt! Hij houdt mijn huid zacht en dat blijft ook zo tot de volgende douche!

De Body Emulsion heeft een pompflacon, iets waar ik bij bodylotions heel erg fan van ben. Geen verspilling van product omdat je handig kan doseren en geen glibberige toestanden als je de fles open of toe wil doen na gebruik. Deze fles kost 41.30 euro maar je krijgt hier wel 480 ml voor, een grote fles!

Op de wishlist? De multifunctionele Shampoo, Bath en Showergels! Welke geur? Ze spreken allemaal tot mijn verbeelding, van zodra ze te vinden zijn bij ICI Paris XL ga ik aan ze snuffelen en ik ben er van overtuigd dat ik minstens met één pot buiten ga!

Maar ook de Giftsets zijn super leuk! Een mooi kadootje om te geven maar ook gewoon leuk om jezelf eens te verwennen!

Overtuigd? Hier, kan je al een groot deel van de Philosophy producten vinden bij ICI Paris XL. Van zodra je een bedrag hebt van 65 euro verzendt ICI Paris XL je bestelling gratis, dus als jij een parfum en een bijhorende bodylotion neemt zit je zeker aan dat bedrag! Ik zou zeggen, GO GO GO!

Heb jij de Philosophy producten al geprobeerd?

9 thoughts on “Philosophy Eternal Grace

  1. Wauw me wants! Vind de producten zo lekker ruiken altijd en de verpakking zijn ook zo mooi 🙂

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Normaal komt Philosophy volgende maand bij jullie uit dacht ik, dus je zal niet heel lang meer moeten wachten denk ik 🙂

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *