P&G Beauty Behind The Scenes

Een hele tijd geleden zat er een leuke uitnodiging van P&G in de bus. De uitnodiging was nogal vaag, hierdoor wist eigenlijk niemand wat er zou gebeuren. Wat iedereen wel wist en waar weinig bloggers zin in hadden was het feit dat je zo weinig mogelijk make-up mocht dragen. Niet iets wat je direkt aan een Beauty Blogger moet vragen maar er waren toch enkelen die het hebben aangedrufd hebben om naakt te gaan! De place to be was Eurocam in Lint, moest je dit niet kennen, hier zijn allemaal opnamestudio’s te vinden. Een leuke locatie dus!

 

Met een hapje en een drankje werden we verwelkomd door Molly. Het was weer lang geleden dat ik iedereen had gezien dus dat was het perfecte moment om eens bij te kletsen.

Na deze verrukkelijke pasta werd het tijd om het grote nieuws te onthullen.

Sabrina mocht de twee “geheimen” onthullen en gaf ons de nodige uitleg.

Oil of Olaz kennen jullie vast wel! Het merk viert dit jaar zijn zestigste verjaardag, dat kan al tellen. Francesca Van Thielen wordt het nieuwe gezicht voor de Olaz 7 in One Total Effects, goed gekozen vind ik zelf, een mooie madam! Een volledig gamma aan producten die de huidveroudering bestrijdt.

Max Factor had dan weer heel ander nieuws, vanaf 1 november zal je hun producten overal kunnen kopen. Make-Up shoppen kan je dan dus ook doen als je op vrijdag avond gaat shoppen in de Delhaize of GB!

Tijd om zelf aan de slag te gaan!

Als voorbereiding op de make-up mochten we zelf ons gezicht gaan reinigen en verzorgen! Een goede reiniging en verzorging is nog altijd de basis van perfecte make-up.

Gereinigd en verzorgd!

Op deze foto zie je Stamatia en Maaike in actie met de reinigingsmelk van Olaz.

Nog meer Beauty Bloggers in actie! We gekregen trouwens de nodige uitleg van de mensen van Olaz.

Nadien was het tijd voor de make-up. Alex Valverde, MUA voor Max Factor creërde twee looks voor het najaar, Office Glam, een chique frisse look en Retro Chic, een frisse chique look waarbij vooral de rode lippen er uit springen. Alex heeft ons stap voor stap de Retroc Chic look uitgelegd, het resultaat zie je hierboven bij het model.

Tijd om zelf weer aan de slag te gaan. We kregen als geheugensteuntje de face-chart, zo konden we de look zelf stap voor stap creëren.

Alle producten die we nodig hadden lagen klaar.

Het eindresultaat. Beste foto die ik heb genomen en dan nog.

En het eindresultaat bij Stamatia!

We hebben alle producten die we gebruikt hebben mogen meenemen dus hier lezen jullie zeker nog meer over!

 

5 thoughts on “P&G Beauty Behind The Scenes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *