Park Avenue Professional Make Up Palette

Park Avenue Professional Make Up Palette

Park Avenue Professional Make Up Palette

Park Avenue Professional Make Up Palette

Hoe vaak heb jij al een palette gekocht waarvan je 1/3 of zelfs de helft niet gebruikt? Check dat maar eens, je zou er van schrikken hoeveel make-up je eigenlijk niet gebruikt omdat je niet alle kleuren uit een palette gebruikt omdat ze net je ding niet zijn. Als ik voor mezelf mag spreken, ik heb dit eigenlijk met de helft van mijn palettes, en ik heb er heel wat! Park Avenue, het huismerk van DI wil daar iets aan doen en zorgt er voor dat we zelf onze palettes kunnen samenstellen, van oogschaduw tot bronzer, highlighter en setting powder… Een volledig palette naar jouw zin! Ik waarschuw je alvast, na het zien van de swatches ben ik er van overtuigd dat je me gelijk zal geven, het is echt de moeite! (niet meteen naar beneden scrollen, maar de highlighters zijn close to perfection!)

Park Avenue Professional Make Up Palette

Dus… Je stapt een DI binnen en neemt een leeg Park Avenue Professional Make Up Palette. Er zijn vijf lege plekjes voorzien, de grootste kan je vullen met een bronzer of setting powder, de kleintjes met een blush, highlighter en een trio van oogschaduw. Je hebt keuze uit 32 tinten bronzer of settingpowder en 8 trio’s oogschaduw. De namen van de kleuren moet ik je schuldig blijven, ik heb de verpakking waar de namen op stonden weg gegooid, en ze werden niet op de achterkant van de kleuren gezet.

Park Avenue Professional Make Up Palette Setting Powder

Park Avenue Professional Make Up Palette

Dit Park Avenue Professional Make Up Palette setting powder is voor mij perfect om mijn concealer onder mijn ogen te setten. Het zorgt er niet alleen voor dat mijn concealer goed blijft zitten zonder te gaan kreukelen, het licht de huid onder mijn ogen ook op.

Park Avenue Professional Make Up Palette

Sinds ik deze Park Avenue Professional Make Up Palette Bronzer heb ontdekt gebruik ik eigenlijk geen andere meer. Hij lijkt heel donker in de pan maar blijkt perfect te zijn voor mijn huidskleur. Deze bronzer is volledig mat waardoor hij voor mij heel wat punten scoort. Ik hou niet van bronzers waar glitters of glans in verwerkt is, wil ik glans, dan zal ik wel een highlighter gebruiken.

Park Avenue Professional Make Up Palette

De swatches: links het setting powder en rechts de bronzer.

Park Avenue Professional Make Up Palette BlushesPark Avenue Professional Make Up Palette

Park Avenue Professional Make Up Palette

Ook de Park Avenue Professional Make Up Palette Blushes hebben me heel aangenaam verrast! Check die mooie koraaltint! De roze kleur is ook mooi maar meer voor de zomermaanden, die koraaltint, die draag ik het hele jaar door! De blushes zijn fijn gepigmenteerd en makkelijk te blenden.

Park Avenue Professional Make Up Palette Eyeshadow Trio

Park Avenue Professional Make Up Palette

Park Avenue Professional Make Up Palette

Dit oogschaduwtrio zou perfect geweest zijn als er nog een lichtere matte kleur had tussen gezeten. Niks verkeerd met deze kleuren, ik ben er zelfs fan van maar een oogschaduw kleur om te blenden dat mis ik wel een beetje.

Park Avenue Professional Make Up Palette Highlighters

Park Avenue Professional Make Up Palette

Park Avenue Professional Make Up Palette

Deze Park Avenue Professional Make Up Palette Highlighters zijn gewoon PERFECT!! Links roségoud en rechts goud. Vaak ben je 20+ euro kwijt voor een highlighter, deze kost 3,95 euro. Je leest het goed, 3,95 euro! Soms moet je een beetje verder kijken dan je neus lang is, en dat had ik al veel langer moeten doen nu ik deze zie!

De prijzen: Leeg palette 9,95 euro – Compact Poeders 4,95 euro – Trio oogschaduw 3,95 euro – Highlighter 3,95 euro – Blush 3,95 euro

 

Park Avenue Professional Make Up heeft me heel aangenaam verrast maar DI wist dan ook het PERFECTE palette voor me samen te stellen. Bij mijn volgende bezoek aan DI zal mijn eerste stop aan de Park Avenue Professional Make Up stand zijn, ik wil nog veel meer ontdekken! Niet alleen de make-up is leuk, ik zag dat ze ook nieuwe make-upbrushes hebben die ik eens wil gaan bekijken, die zien er zo leuk uit en voor de prijzen moet je ze niet laten liggen.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *