Parfum Divine de Caudalie

SONY DSC

Ik hou van de geur van Caudalie Divine! En EINDELIJK hebben ze nu ook een parfum uitgebracht. Ik denk dat ik niet de enige ben die hier naar uitkeek. Het is zo’n fijne geur, vroeg of laat moest Caudalie dit wel doen met zijn Divine lijn. Ik zet mijn favorieten graag nog eens op een rijtje!

SONY DSC

De Caudalie Huile Divine (+-16.00 euro voor 50ml) is misschien wel het meest bekende product. Je kan deze gebruiken voor je huid, je haar en zelfs je gezicht, al heb ik dat nog nooit geprobeerd. Ik gebruik hem vooral als lichaamsolie en wat er overblijft op mijn handen gebruik ik voor de puntjes van mijn haar.

SONY DSC

Caudalie Jambes Divines (+- 24.00 voor 100ml )leerde ik vorig jaar kennen en heb ik vorige zomer heel regelmatig gebruikt en ook dit jaar heeft hij mijn benen al van een mooi tintje voorzien.

SONY DSC

Deze Caudalie Bougie Divine (+- 25.00 euro) heeft de winter niet overleefd en is helemaal op. Vanaf het moment dat de dagen opnieuw korter worden is dit de eerste kaars die ik opnieuw koop!

SONY DSC

Dit is ondertussen mijn tweede pot van de Caudalie Divine Scrub (22.00 euro), ook hier opnieuw de typische geur. Deze scrub is niet te hard of te zacht, net goed en zorgt voor een zachte huid.

SONY DSC

SONY DSC

En nu dus de Caudalie Parfum Divine (+- 44.00 euro voor 50ml) , verpakt in een mooie glazen fles en meteen gebombardeerd als mijn meest favoriet product van Caudalie. De geur is wat lichter dan de olie en hierdoor heel erg draagbaar. Als je de geur van de olie een beetje te heavy vond dan moet je zeker het parfum eens proberen, ik wed dat je dan meteen fan bent.

Ben jij ook zo’n fan van Caudalie Divine?

 

5 thoughts on “Parfum Divine de Caudalie

  1. Ik voel me echt zo’n leek nu… Eerlijk gezegd heb ik volgens mij nog nooit iets van dit merk gehoord! =$

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Dan wordt het hoog tijd dat je deze lijn eens gaat ontdekken. Bij iU kan je zeker eens gaan snuffelen 🙂 Wedden dat je meteen verkocht bent? 😉

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *