Orly Color Blast Peach Pastel Neon X Coral Pink Neon

SONY DSCTijdens de opening van de Lookiss Make Up Store van DI  in Leuven spotte ik meteen deze leuke lakjes van Orly Color Blast. Ze vielen meteen op, het fluogehalte is dan ook heel erg hoog. De vraag is dan alleen of ze ook zo fluo zijn als je ze aanbrengt op je nagels want dat is het grote probleem bij veel fluo lakjes, je hebt een witte basis nodig anders komt de kleur helemaal niet tot zijn recht.

SONY DSCSONY DSC

Het lakken gaat makkelijk, je kan de kwast een beetje vergelijken met de Chanel versie, vrij dun maar toch dik genoeg om te kunnen lakken.

SONY DSCsized_orly color blast coral pink neon

Orly Color Blast Coral Pink Neon

SONY DSCsized_orly color blast peach pastel neon

Orly Color Blast Peach Pastel Neon

En fluo genoeg? Voor mij zeker wel! Jammer genoeg komen de kleurtjes niet helemaal goed over want irl zijn deze kleurtjes echt in your face. Je geeft bijna licht in het donker 😉 Drie dunne laagjes zijn wel nodig om ze volledig te laten dekken maar liever zo dan een witte basecoat te moeten gebruiken want dat zie je bijna altijd.

Hopelijk worden deze lakjes binnenkort bij alle DI’s verkocht want ik wil er meer! Voorlopig dus enkel bij de DI Lookiss Store te koop in Leuven, je betaalt 9.95 euro.

Ik ben fan, jij ook?

 

6 thoughts on “Orly Color Blast Peach Pastel Neon X Coral Pink Neon

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *