OPI New Orleans Collection Lente Zomer 2016

OPI New Orleans Collection Lente Zomer 2016

DCN17_NOLA_A_DisplayOPI New Orleans Collection Lente Zomer 2016

De OPI New Orleans Collection Lente Zomer 2016 bestaat uit twaalf tinten die allemaal geïnspireerd zijn op New Orleans.

New Orleans Collection by OPI stelt twaalf nieuwe nagellakkleuren voor die je meenemen langs de beignets van Café Du Monde en de elegante drankjes op Bourbon Street. Zoet, spicy, soulful en zinderend, dit kleurpalet past perfect bij een stad die zo gekend is voor zijn spontane parades en waar dansen in de straat heel gewoon is. Het is elke dag Mardi Gras met kleuren als het purperen ‘I Manicure for Beads’ en het moerasgroene ‘I’m Sooooo Swamped’. Elke dag wordt zwoel met ‘Humidi-tea’, een warme theeroos tint met microglitter, of ‘Let Me Bayou a Drink’ een sprankelend lichtroze – trendkleuren dit voorjaar. Het koraalroze ‘Got Myself into a Jam-balaya’, koningsblauwe ‘Rich Girls and Po-Boys’ en zachtoranje ‘Crawfishin’ for a Compliment’ brengen dan weer een ode aan de wereldvermaarde creoolse keuken van The Big Easy.

OPI New Orleans Collection Lente Zomer 2016

Ik koos er zelf twee tinten uit die het meest aanspraken, Opi Let me Bayou a Drink en Opi Got myself into a Jam-Balaya. Hoe leuk zijn die namen toch altijd!

OPI New Orleans Collection Lente Zomer 2016OPI New Orleans Collection Let me Bayou a Drink

Opi Let Me Bayou a drink is een mooi nude roze tint met een heel lichte shimmer die zeker twee laagjes nodig heeft om goed dekkend te zijn.

OPI New Orleans Collection Lente Zomer 2016OPI New Orleans Collection Got myself into a Jam-Balaya

Opi Got myself into a Jam-Balaya is dan weer een perfect peachy crème-lakje, één laagje zou al voldoende kunnen zijn maar twee maakt de kleur net iets voller. Deze zal in de zomer je bruine tint nog net iets mooier laten uitkomen. Deze zie ik me zeker ook dragen op mijn teennagels.

Opi vind je in België bij de Lakstore voor ook online op de Opi webshop. Voor de fullsize lakjes betaal je 14,95 euro maar je hebt ook een setje met vier mini’s en daar betaal je 22,95 euro voor.

Zit er een kleurtje voor jou bij?

4 thoughts on “OPI New Orleans Collection Lente Zomer 2016

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *