Opi Mini Liquid Sand X Mariah Carey

SONY DSCSONY DSC

Nog meer nagellak? Yes, please! Die Opi mini’s zijn een verslaving! Toen ik het full size flesje van OPI What Wizardry is this kreeg ( NOTD vind je hier) wilde ik nog enkele Liquid Sand lakjes uitproberen en zo kwam ik uit bij het minisetje dat OPI uitgebracht heeft samen met Mariah Carey. Ook deze lakken weer even fijn als de grote versies! Op naar de swatches!

SONY DSCopi the impossible

OPI The Impossible

SONY DSCopi get your number

OPI Get Your Number

SONY DSCopi can't let go

OPI Can’t Let Go

SONY DSCopi stay the night

OPI Stay The Night

Mijn favoriet van de vier is toch wel OPI Stay The Night, ik hou van donkere kleurtjes met net dat ietsje extra. Wat vooral speciaal is aan deze lakjes is de structuur, je nagels voelen heel erg ruw aan en je voelt ook duidelijk dat er iets op je nagels zit. Bij deze lakjes is het niet de bedoeling dat je een topcoat gaat gebruiken want dan is het effect helemaal weg. Als ik deze lakjes aan heb zit ik heel de tijd aan mijn nagels te voelen, het voelt toch wel een beetje raar aan. Verwijderen is geen makkie, je kan het gerust vergelijken met glitternagellak. Niet mijn favoriete bezigheid maar voor deze lakjes maak ik graag een uitzondering!

Heb jij de liquid sand lakjes al geprobeerd?

11 thoughts on “Opi Mini Liquid Sand X Mariah Carey

 1. Ik was bij de lokale Planet Perfum geweest voor STN maar ze hadden hem jammer genoeg niet meer. Waar koop jij je OPI?

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik ben ook al dikwijls bij Planet Parfum binnen geweest voor de mini’s maar blijkbaar zijn die altijd in een wip uitverkocht!

  [Reply]

 2. Ik koop de mijne altijd bij Instant Spa. Er zit er o.a. een in Antwerpen (in de buurt van de MAC) en in Leuven op de Bondgenotenlaan.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  In Antwerpen is er jammer genoeg geen Instant Spa meer 🙁

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *