OPI Euro Minis X Swatches

SONY DSC

Ik heb mij eens aan de mini’s gewaagd, de OPI Euro Mini’s! Mini’s zijn meestal handig als je iets wil uitproberen, bij nagellak is dat soms iets minder handig. Kleine flesjes betekent meestal kleinere brushes en hierdoor minder makkelijk om te lakken. De kleine hoeveelheid nagellak vind ik op zich niet eens erg, ik heb nog nooit een flesje nagellak volledig opgebruikt en misschien doe ik het met deze mini’s ook niet eens, al zijn het wel leuke lentekleuren. Gelukkig lakken deze lakjes ondanks hun grootte heel erg fijn. Ik weet dat ik bij de komende collecties opnieuw naar deze mini’s zal grijpen nu ik weet dat ze even fijn lakken als hun grote zusjes.

SONY DSC

Vier kleurtjes in dit pakket, ik begin graag met mijn favoriet, Suzi’s Hungary AGAIN!

opisuzishungaryagain

Mooi roze met een hele lichte shimmer in. <3

SONY DSC

Ook You’re Such a Budapest is een heel erg mooi kleurtje.

opiyouresuchabudapest

Ook hier zit een heel lichte shimmer in verwerkt.

SONY DSC

Hou je van turqoise kleurtjes? Dan is Can’t Find my Czechbook iets voor jou!

opicantfindmyczechbook

Dit is gewoon een crémelake, geen shimmer te bespeuren.

SONY DSC

Minst favoriete lakje is OY-Another Polish Joke. Ik hou van goud maar dit goud is niet mijn ding.

opioyanotherpolishjoke

Ik heb hem nu zo gebruikt maar misschien als ik hem als topcoat gebruik dat het beter zal meevallen. In ieder geval op deze manier vind ik hem maar niks!

 

Voor welke kleur kies jij?

 

12 thoughts on “OPI Euro Minis X Swatches

 1. Oooh wat zijn ze leuk! Vind ze schattig, maar tegelijk toch ook heel fijn dat ze even goed lakken als de grote flesjes. Heb nog nooit een OPI-kleur (buiten een top coat) opgemaakt, dus een mini zal je vast ook wel lang kunnen gebruiken.
  De eerste is ook mijn favoriet!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik denk dat ik vanaf nu enkel nog de kleintjes koop. Je hebt meer kleurtjes voor een kleiner prijsje, perfect als je het mij vraagt 🙂

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *