OPI Cajun Shrimp X Your Web or Mine X Call Me Gwen-Ever

Ik had het jullie beloofd, vandaag nog meer nagellakswatches van de OPI lakjes die ik kocht, met één grote favoriet en een miskoop! Laat ons beginnen met mijn favoriet, OPI Cajun Shrimp, deze komt uit de OPI City of Hope Collection. Dit is echt een perfect zomers lakje zowel voor de handen als voor de voeten. Heb je de laatste dagen al een kleurtje gekregen door de zon dan zal dit kleurtje er voor zorgen dat je nog bruiner lijkt.

Dit lakje dekt perfect in twee laagjes en heeft een hele mooie glans zelfs zonder topcoat. Dit zou wel eens mijn favoriet voor de zomer kunnen worden.

Verder kocht ik ook nog twee kleurtjes uit de OPI Spider Man collection, links zie je Call me Gwen-Ever en rechts Your Web or Mine.

Your Web or Mine ziet er in het flesje best een mooie kleur uit maar wacht tot je de swatches ziet!

Dit is een echte miskoop geweest. Dik, streperig en helemaal geen mooie kleur. Misschien heb ik een “slecht” flesje dat kan, maar de swatches die ik gezien had zagen er in ieder geval veel mooier uit!

Wel een mooie kleur en helemaal zomers is deze Call me Gwen-ever.

Dekt mooi in twee laagje en blijft makkelijk drie dagen mooi op zijn plaats zitten!

Cajun Shrimp is mijn grote favoriet van deze drie OPI’s! Welke is de jouwe? 

8 thoughts on “OPI Cajun Shrimp X Your Web or Mine X Call Me Gwen-Ever

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *