NYX Concealers

NYX Concealers

NYX Concealers

NYX Concealers

Concealers… Kan jij zonder? Ik niet! Ik ben altijd op zoek naar diegene die het mooist blendt en het langst blijft zitten zonder te creasen of in de fijne lijntjes te gaan zitten. Ik heb er al enkele fijne in mijn collectie zitten maar dat zijn niet de meest goedkope. NYX, die nu ook sinds kort in Antwerpen zitten, is een heel betaalbaar merk en als ik een aantal YouTubers moet geloven hebben zij ook enkele fijne en vooral betaalbare concealers. Je zag ze al in mijn NYX shoplog van een tijdje geleden, vandaag de reviews!

NYX HD Studio Photogenic Concealer

NYX Concealers

De NYX HD Studio Concealer stond het hoogst op mijn wishlist want deze zou de perfecte dupe van de Urban Decay Naked Skin Concealer zijn. Deze concealer bestaat in 23 tinten waaronder ook enkele correctors. Ik koos voor de kleur Nude Beige, iets lichter dan de tint van mijn foundation.

NYX ConcealersNYX Concealers

De verpakking is eigenlijk net hetzelfde als die van Urban Decay, een applicator waarmee je heel makkelijk stipjes kan aanbrengen om de concealer te verdelen.

NYX Concealers

NYX Concealers

Dezer NYX HD Studio Concealer Nude Beige breng ik het liefst aan met een klein sponsje. Geen originele Beauty Blender maar wel een heel fijne dupe, Close het huismerk van Planet Parfum heeft een leuk setje uitgebracht met vier Beauty Blender dupes en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. De concealer zelf is fijn maar absoluut geen exacte dupe van de Urban Decay versie. Deze is net iets dikker en iets moeilijker te blenden maar wanneer hij zit, zit hij ook goed en beweegt hij niet meer. Ik merk wel dat hij tegen de avond, ondanks dat ik wel wat poeder gebruik, bijna helemaal weg gesmolten is. Deze vind ik niet echt een aanrader.

NYX Gotcha Covered Concealer

NYX Concealers

De NYX Gotcha Covered Concealer trok meteen mijn aandacht omdat er waterproof en full coverage op de verpakking staat. Ook hier heb je keuze genoeg, 20 tinten om precies te zijn. Bij deze was de tint Beige perfect.

NYX Concealers

Hier krijg je een tube waarmee je perfect kan doseren. En maar goed ook want je hebt hier echt maar een klein beetje van nodig. Een klein speldenkopje onder elk oog is meer dan genoeg.

NYX Concealers

NYX Concealers

Deze NYX Gotcha Covered Concealer breng ik het liefst aan met de Artis Brush Oval 4. Deze concealer is dik en romig en blendt zo makkelijk in je huid. Bij de meeste full coverage concealers moet je snel zijn omdat ze heel snel opdrogen maar bij deze krijg je voldoende tijd om te blenden. Poeder is hier absoluut niet nodig, deze blijft een hele dag perfect zitten zonder weg te smelten. Een aanrader!

NYX Dark Circle Concealer Light

NYX Concealers

Donkere kringen onder mijn ogen? Check! Daar gaat deze NYX Dark Circle Concealer zijn magic laten werken.

NYX Concealers

Door zijn peachy ondertoon gaat deze NYX Dark Circle Concealer Light je donkere kringen onder je ogen laten verdwijnen. Deze kleur gaat het blauw van je donkere kringen neutraliseren.

NYX Concealers

NYX Concealers

De NYX Dark Circle Concealer Light breng ik aan met een mini Beauty Blender dupe of met de Real Technique Deluxe Crease brush. Het sponsje gebruik ik meestal als ik de corrector gebruik onder een lichte concealer, gebruik ik een full coverage zal ik naar de brush grijpen. Deze corrector heeft de perfecte peachy ondertoon voor mij. Bye bye donkere kringen en hello wakkere blik. Ook deze is echt een aanrader!

Heb jij nog NYX aanraders? Tell me!

8 thoughts on “NYX Concealers

 1. Voorlopig enkel nog maar wat liquid lipsticks van NYX geprobeerd, de NYX Gotcha Covered Concealer klinkt nochtans interessant! Morgen eens meepikken tijdens mijn shoppingspree 🙂

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  De NYX Gotcha Covered Concealer is echt een dikke aanrader!

  [Reply]

 2. Oh die ga ik onthouden. Ik ben altijd benieuwd naar concealers. Kan ze nu zeker gebruiken ????

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Kan ik begrijpen, een baby zorgt soms voor slapeloze nachten 🙁

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *