NOTD ProNails n°260

Een nagellakje waarvan ik dacht dat ik niet mooi zou vinden is deze ProNails n°260, een soort van mosgroen kleurtje. Het ziet er een beetje “vuil” uit in het flesje maar uiteindelijk is het eigenlijk wel mooi op mijn nagels.

Deze ProNails N°260 komt uit de La Chasse Collectie en is gebaseerd op, je kan het al raden, de jacht.

 

Ik gebruikte twee laagjes maar één laagje had eigenlijk al voldoende geweest, hij is echt dekkend vanaf de eerste laag. Net zoals alle ProNails lakjes lakt ook dit lakje fijn en blijft hij toch een drietal dagen mooi zitten. Ik gebruikte als sneldrogende topcoat Seche Vite voor wat extra glans en een snellere droogtijd.

Heel wat anders dan de persberichten met allemaal pastelkleurtjes maar ik vind hem echt mooi!

 

One thought on “NOTD ProNails n°260

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *